ION E-bikes krijgen middenmotoren

Ook de merken Batavus, Sparta en Koga gaan mee in de huidige trend binnen het E-bike segment naar het gebruik van middenmotoren. Tijdens de dealershows van komend najaar wordt dit nieuwste ION-systeem gelanceerd. Dit meldde topman René Takens afgelopen vrijdag.

In een exclusief interview met Tweewieler.nl zei de hoogste Accell-baas dat het bedrijf blijft door-investeren in het eigen ION-systeem. Takens zei: “Dat doen we omdat we met ION een onderscheidend aandrijfsysteem voor e-bikes aanbieden dat zich gedurende de afgelopen tien jaar ook qua betrouwbaarheid heeft bewezen. Het is het meest geruisloze systeem op de markt dat we zelf kunnen programmeren. En dat doen we zodanig dat er voor de gebruikers veel ondersteuningskracht beschikbaar is bij het wegrijden. Dat draagt bij aan het gevoel van comfort.

Vraag naar middenmotoren
“En ja, we komen nu ook met een ION-aandrijfsysteem met middenmotor”, vervolgde Accell CEO Takens. “Hiermee reageren we op een duidelijke vraag vanuit de markt. Onderzoeken voorspellen dat de verkoop van e-bikes met voornaafmotor terugvalt naar zo’n tien procent van de totale markt en dat die met middenmotoren groeit naar vijftig procent.

Bron: Tweewieler.nl
ION E-bikes krijgen middenmotoren was last modified: januari 2nd, 2018 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. Greet Nijhof
    Greet Nijhof 25 mei, 2014, 20:43

    Ik zou graag willen weten of het nieuwe ion aandrijvingssysteem met middenmotor met een dichte kettingkast is . Daar wil ik dan graag nog even op wachten .

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook