Kies de beste elektrische fiets!

5 jaar geleden

Wil jij de beste elektrische fiets? Kies dan de fiets die volgens jou het beste fietst. Kom naar één van de ElektrischeFietsen.com Events 2014 en ervaar alle nieuwste modellen. Uitgevoerd met de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch fietsen. Test tijdens de Events zelf alle ElektrischeFietsen.com Event Breda 2013merken op de 1,5 km lange afgesloten testparcours! Test gratis meer dan 30 verschillende elektrische fiets merken op één dag en ervaar de verschillende soorten ondersteuningen.

Profiteer van mooie acties en stel direct je vragen aan deskundig personeel. Deel dit unieke evenement met uw familie kennissen en vrienden via de social media knoppen onderaan dit bericht.

Test o.a.

  • Elektrische toerfietsen
  • Elektrische stadsfietsen
  • Speedpedelecs / speedbikes tot 45 km/h
  • Elektrische mountainbikes
  • Elektrische vouwfietsen, bakfietsen, tandems

Promotievideo ElektrischeFietsen.com Event 2014 Breda

Energie op pijl
Na al dat proberen van de diverse elektrische fietsen heeft u vast trek in een versnapering. Geniet tussentijds van een lekkere bak koffie, thee of fris en stap daarna weer op de volgende gewenste fiets.

ElektrischeFietsen.com Event 2012Vermaak voor jong en oud
Voor uw (klein)kinderen is er ook voldoende vertier dus deze zijn ook van harte welkom op het evenement!

Kosten?
Toegang is gratis voor bezoekers, wij zien u graag verschijnen op 3 mei in Breda of 10 mei in Amersfoort!

Geen tijd op zaterdag 3 mei? Kom dan een week later op zaterdag 10 mei naar het ElektrischeFietsen.com Event in Amersfoort. Bekijk hier alle informatie.

Mis het niet!

Meer nieuwsartikelen