NuVinci lanceert H/Sync

001_logistiek-image-1549287Fallbrook Technologies heeft de introductie van de volgende generatie NuVinci automatische traploze versnelling aangekondigd. Die gaat H/Sync heten. Het verschil met NuVinci Harmony is de toepassing van de CAN-bus communicatiestandaard. Daardoor is er geen aparte schakelunit meer nodig op het stuur.
NuVinci’s H/Sync verschilt van de Harmony door de toepassing van CAN-bus communicatietechnologie. NuVinci’s H/Sync verschilt van de Harmony door de toepassing van CAN-bus communicatietechnologie.

Met H/Sync wordt het schakelen direct geïntegreerd in de user interface van het e-bike aandrijfsysteem. Hiermee kunnen ook nog andere functionaliteiten worden geïntegreerd. De CAN-bus technologie optimaliseert de communicatie tussen twee elektronische componenten. Door gebruik te maken van CAN-bus technologie zijn er minder draden en connectoren nodig om een kabelset in een voertuig in te bouwen.

Moeiteloos communiceren
H/Sync is een zogenoemd ‘platform’ product, wat betekent dat die door meerdere partijen kan worden gebruikt. In eerste instantie wordt H/Sync geïntroduceerd in combinatie met Bosch en e-bikefabrikanten die de nieuwe technologie op hun 2015-modellen specificeren. In het verleden zorgde de integratie van verschillende elektronische componenten (of van verschillende leveranciers) nog wel eens voor problemen in het communiceren met elkaar, met de CAN-bus technologie is dat opgelost.

Bron: Tweewieler.nl
NuVinci lanceert H/Sync was last modified: juni 26th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. A.J. NugterenVul hier je naam in
  A.J. NugterenVul hier je naam in 11 juli, 2014, 14:14

  In één woord fantastisch, we hebben enkele weken geleden op een Trenergy met NuVinci versnelling gefietst maar moesten zelf een stand zoeken wat het prettigste was, dat kwam onprettig over.
  Nu met de informatie over de “NuVinci H/Sync” zijn we zeer benieuwd welk verschil we zullen ervaren. Zodra een fabrikant dit systeem aan zijn fiets heeft gemonteerd willen we dolgraag een proefrit maken. Als de fiets dan ook nog is uitgerust met trap- en krachtsensor en een keuzeknop met zoveel mogelijk ondersteuningsmogelijkheden, en met een energiebron LifePo4 dan zouden we hem direct willen kopen. We zijn benieuwd !!

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook