OPEN HUIS bij Nederlandse fietsfabrikant Multicycle

5 jaar geleden

MC_logo_designedaroundyou_staandOpen Huis bij Multicycle, ervaar fantastisch fietsen!
Zaterdag 17 mei aanstaande houdt Multicycle in het Achterhoekse Ulft Open Huis. Dé kans voor iedereen die een kijkje in een echte Nederlandse fietsfabriek wil nemen en om een testrit te maken op de verschillende modellen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten gepland met partners zoals de ANWB, AGU fietskleding en Continental banden. Het Multicycle-team heet fietsliefhebbers van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom aan de Anton Tijdinklaan 1 in Ulft. Voor de echte fietsliefhebbers een unieke gelegenheid om fantastisch fietsen zélf te ervaren.

proefritMulticycle, innovatie met passie voor techniek
Sinds 1977 produceert Multicycle in Ulft handmatig exclusieve fietsen van hoge kwaliteit. Een eigen ontwikkelings- en technologieafdeling is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en items die het fietsplezier vergroten. Multicycle loopt dan ook vaak voorop bij de introductie van nieuwe innovatieve fietsen. Op 17 mei kunnen bezoekers kennismaken met onze vakmensen en een kijkje nemen in onze showroom, productie- en ontwikkelafdeling. Rond gezette tijden vinden er rondleidingen plaats door ons pand. In detail wordt door gepassioneerde medewerkers getoond en uitgelegd hoe een MC met de hand wordt gemaakt. Daarnaast zijn er met diverse partners, zoals de ANWB, AGU fietskleding en Continental banden, diverse activiteiten georganiseerd voor de fietsliefhebbers.

montage_1548Designed around you
Bezoekers kunnen de collectie 2014 in de showroom bewonderen. Fietsen die uitblinken in design en gebruiksmogelijkheden. Iedere fiets heeft zijn eigen uitstraling en is tot in detail doordacht. Van degelijke kilometervreters tot moderne stads- en lichtgewicht tourfietsen. MC’s zijn bijzonder dankzij de slimme geometrie, dat zorgt voor een fijne houding. Daarnaast zijn de e-bikes zeer licht in gewicht én gebruik. Het belangrijkste is: kies een fiets die bij u past!

Ervaar fantastisch fietsen!
Tijdens ons Open Huis is er natuurlijk de gelegenheid om een proefrit te maken op onze fietsen. Stap op en ervaar Fantastisch fietsen!

Multicycle kijkt uit naar uw bezoek aan haar Open Huis op zaterdag 17 mei a.s. van 10.00 tot 16.00!

Meer nieuwsartikelen