Pro E-bike, hoge kwaliteit, scherpe prijzen

5 jaar geleden

logo

Over Pro E-bike

Pro E-bike is een bedrijf van Nederlandse bodem dat is gespecialiseerd in elektrische fietsen, ofwel e-bikes. Pro E-bike levert hoogwaardige kwaliteit elektrische fietsen. Deze worden direct vanaf de fabrikant geleverd zonder tussenkomst van handelaren. Het voordeel hiervan is dat Pro E-bike de elektrische fietsen tegen een zeer scherpe prijs kan aanbieden.

pro-e-bike-elektrische-fiets-heren-nexus-7-speed Onderdelen

Op de fietsen van Pro E-bike zijn onderdelen geïnstalleerd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de versnellingen van Shimano, de remmen van Tektro, de accu van Samsung en zit er een slot van AXA op de fietsen gemonteerd. Bekijk het huidige fietsenaanbod op www.pro-ebike.nl.

accu_samsungInnovatie

Ieder jaar worden er wijzigingen doorgevoerd om de fietsen nog beter te maken. Zo is de accu nu van het merk Samsung. Deze is nog betrouwbaarder ten opzichte van het vorige model. Ook heeft het oude zadel plaatsgemaakt voor een variant die lekkerder zit en de fiets een meer sportieve uitstraling geeft.

Gebruikerservaringen

Wanneer iemand een fiets koopt bij Pro E-bike wordt er altijd gevraagd of de klant tevreden is over de kwaliteit van de fiets en de service. De gemiddelde waardering ligt op een 8,9. Een cijfer om trots op te zijn. De gebruikerservaringen zijn hier terug te lezen.

In de media

Regelmatig zijn er acties die door Pro E-bike worden uitgezet. Zo zijn er acties opgezet met Libelle, Margriet, Veronica, Plus Magazine en de ANWB. Daarnaast zijn er evenementen waaraan Pro E-bike deelneemt waarbij u de fietsen kunt testen door er een proefrit op te maken. Houd daarom de website www.pro-ebike.nl regelmatig in de gaten.

Proefrit maken

Wanneer u op de site van Pro E-bike een proefrit aanvraagt komen ze bij u thuis en kunt u kosteloos een ritje maken om een elektrische fiets. U kunt dan proberen of elektrisch fietsen iets voor u is en de kwaliteit van de fietsen van Pro E-bike ervaren. Een proefrit aanvragen doet u hier .

Meer nieuwsartikelen