RAP CITY 7 twee maal verkozen tot beste E-bike!

RAP City 7In 2013 was het Elektrischefietsen.com die de CITY 7 van RAP uitriep tot beste elektrische fiets in de klasse tot € 2.000 en nu krijgt de CITY 7 dezelfde waardering in de jaarlijkse test van Plus Magazine. “De grootste verrassing is de City 7 van RAP. “Voor € 1.669 levert RAP een heel goede E-bike” volgens Plus magazine. Met een 7,8 scoort de CITY 7 zelfs beter dan de veel duurdere modellen van o.a. Gazelle, Sparta & Giant met midden-motor. Uiteindelijk hoeft RAP alleen de TREK voor zich te dulden, maar deze is dan ook bijna twee maal zo duur.

Een echte winnaar
De City 7 (€1.669) is een sportieve E-bike van hoge kwaliteit, uitgerust met trapkrachtsensor, waardoor u heel natuurlijk blijft fietsen. “Rijdt soepel, sportief, stil, krachtig en zonder schokken”. “Het comfort is goed en versnellingen werken fantastisch.” En: “Fijne fiets.” Dit waren de reacties van het testteam van Plus magazine na het rijden op de RAP City 7.

Trapkrachtondersteuning
De City 7 is uitgerust met het IPS-systeem van RAP. Dit systeem bevat de geavanceerde trapkrachtsensor, welke in combinatie met de intelligente software zorgt voor de directe, natuurlijke manier van ondersteunen. De efficiënte techniek levert de CITY 7 bovendien een goede actieradius. Het is mede daarom dat de Consumentenbond zich ook uitspreekt voor deze trapkrachtsensor als beste manier voor elektrische fietsen om de ondersteuning te bepalen.

Proefrijden?
Wilt u nu zelf een keer de kwaliteit van de RAP ervaren. In het RAP Centrum in Tilburg staan verschillende modellen klaar om een proefrit mee te maken. En woont u niet in de buurt van Tilburg, kijk dan op de website van RAP voor een RAP center of dealer dichter bij u in de buurt.

Afspraak maken voor een proefrit?
Bel: 013- 544 86 18
Mail: showroom@rapfietsen.nl
Of zie de website: www.traprap.nl

RAP CITY 7 twee maal verkozen tot beste E-bike! was last modified: mei 12th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. Mirjam
  Mirjam 18 september, 2014, 15:03

  SLECHTE service bij RAP. Koop hem NIET op internet, kies een fietsenmaker die je kent en je best voor je zal doen. Ze doen heel moeilijk over garantie geven. Zelf had ik na anderhalf uur fietsen op mijn nieuwe RAP fiets een kapotte fiets. Snelbinder vloog eraf, dit ging tussen de ketting zitten, zelf er voorzichtig uitgehaald. Ik had niet goed gehandeld was hun eerste reactie. Later gaven ze aan dat het pech was maar dat deze manier van pech niet onder de garantie valt omdat het via de snelbinder was. Snelbinder wordt niet gecontroleerd en had vast aan mij gelegen. Ik voelde me rot omdat ze mij de schuld gaven. Uiteindelijk maar bij een fietsenmaker om de hoek laten maken. Mijn vertrouwen in hun service is weg. Ik hoop dat de mensen die dit lezen LEREN VAN MIJN FOUT om voor deze fiets te kiezen. Mijn fietsenmaker om de hoek vond het ook schandalig hoe ze met me om waren gegaan en zeiden dat zelfs met tweedehandsfietsen ze nog meer service bieden dan dit.

  Reply this comment
 2. specialist België
  specialist België 26 mei, 2014, 21:46

  Voor mensen met een beperkt budget kan je vlot je keuze maken bij Kalkhoff. Deze beschikken ook over een middenmotor vanaf 1829 €. Op gebied van veiligheid is dit stukken beter dan de fietsen met voorwielmotor, en de batterij achter boven op de pakdrager. Ongelooflijk hoe de Nederlandse markt blijft volhouden aan dit systeem, en “prijzen” toekent aan deze onstabiele fietsen… Op dit gebied staat de Belgische klant veel meer open voor goede informatie over de betere elektrische fiets ipv van vast te houden aan bekende merken die teren op hun reputatie, maar achterop hinken met hun technologie. Spijtig…

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook