RAP CITY 7 twee maal verkozen tot beste E-bike!

5 jaar geleden

RAP City 7In 2013 was het Elektrischefietsen.com die de CITY 7 van RAP uitriep tot beste elektrische fiets in de klasse tot € 2.000 en nu krijgt de CITY 7 dezelfde waardering in de jaarlijkse test van Plus Magazine. “De grootste verrassing is de City 7 van RAP. “Voor € 1.669 levert RAP een heel goede E-bike” volgens Plus magazine. Met een 7,8 scoort de CITY 7 zelfs beter dan de veel duurdere modellen van o.a. Gazelle, Sparta & Giant met midden-motor. Uiteindelijk hoeft RAP alleen de TREK voor zich te dulden, maar deze is dan ook bijna twee maal zo duur.

Een echte winnaar
De City 7 (€1.669) is een sportieve E-bike van hoge kwaliteit, uitgerust met trapkrachtsensor, waardoor u heel natuurlijk blijft fietsen. “Rijdt soepel, sportief, stil, krachtig en zonder schokken”. “Het comfort is goed en versnellingen werken fantastisch.” En: “Fijne fiets.” Dit waren de reacties van het testteam van Plus magazine na het rijden op de RAP City 7.

Trapkrachtondersteuning
De City 7 is uitgerust met het IPS-systeem van RAP. Dit systeem bevat de geavanceerde trapkrachtsensor, welke in combinatie met de intelligente software zorgt voor de directe, natuurlijke manier van ondersteunen. De efficiënte techniek levert de CITY 7 bovendien een goede actieradius. Het is mede daarom dat de Consumentenbond zich ook uitspreekt voor deze trapkrachtsensor als beste manier voor elektrische fietsen om de ondersteuning te bepalen.

Proefrijden?
Wilt u nu zelf een keer de kwaliteit van de RAP ervaren. In het RAP Centrum in Tilburg staan verschillende modellen klaar om een proefrit mee te maken. En woont u niet in de buurt van Tilburg, kijk dan op de website van RAP voor een RAP center of dealer dichter bij u in de buurt.

Afspraak maken voor een proefrit?
Bel: 013- 544 86 18
Mail: showroom@rapfietsen.nl
Of zie de website: www.traprap.nl

Meer nieuwsartikelen