Segway start met verkoop E-bikes

segway_uf5_bosch_deore_001-2-1024x723Segway, het bedrijf dat bekend staat om het voertuig waarop men kan staan ​​en door het verschuiven van het gewicht zich kan voortbewegen. Nu komt de fabrikant met een E-bike productlijn. Rod Keller, de voorzitter van Segway Inc. verklaart hieronder de reden voor de uitbreiding van de portefeuille.

Segway is op de hele wereld bekend om haar expertise op het gebied van individuele elektrische motoriek. Ons merk kreeg zijn reputatie door het ontwikkelen van de techniek van dynamische stabilisatie van de Segway Personal Transporter, ons vlaggenschip. Kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties zijn de hoekstenen van de Personal Transporter en onze Ebikes zullen deze traditie voortzetten. Wij zijn blij om ons netwerk van Europese distributeurs een hoge kwaliteit elektrische fiets lijn aan te kunnen bieden.” Met andere woorden, Segway wil profiteren van zijn naamsbekendheid.

De Segway E-bikes worden uitgerust met Bosch middenmotor. Bosch motoren zijn bekend om de efficiëntie, duurzaamheid en prestaties. Daarnaast worden Segway elektrische fietsen uitgerust met Shimano hydraulische remmen en derailleurs. Dit zijn vrij standaard componenten.

De EBikes van Segway zijn geschikt voor fietsers van alle leeftijden. De eerste Segway E-bikes zullen begin 2015 verkrijgbaar zijn.

segway_m5_bosch_deore_001 segway_tf5_shimano_nexus_001

Segway start met verkoop E-bikes was last modified: oktober 14th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook