TREK levert eerste E-bikes met Shimano Steps

001_rb-image-1650479Trek heeft vorige week de eerste LM500+ RIDE+ elektrische fietsen naar Trek dealers in de Benelux verstuurd. Hiermee is Trek een van de eerste merken die fietsen uitgerust heeft met het Shimano STEPS ondersteuningssysteem.

“Trek kiest voor het Shimano STEPS systeem om tegemoet te komen aan de wens van consumenten die naar een comfortabele en onderhoudsarme elektrische fiets zoeken. Fietsen in de LM+ Series zijn uitgerust met een volledig gesloten kettingkast en een Shimano Nexus interne naafversnelling. Hiermee zijn deze STEPS fietsen een perfecte aanvulling aan de uitgebreide RIDE+ elektrische fietsen collectie van Trek”, aldus Brandmanager Jan Willem Groen. De uitlevering van de eerste elektrische fietsen met Shimano STEPS geeft consumenten de kans om bij hun Trek dealer dit nieuwe ondersteuningssysteem zelf te ervaren.

Twee modellen

De RIDE+ elektrische fietsen die zijn uitgerust met het Shimano STEPS systeem bestaat uit twee modellen die beide leverbaar zijn in twee frame opties:

  • de LM500+ is verkrijgbaar in de kleur Sky Black in heren en lowstep en in de kleur Sparkling White in lowstep. De adviesverkoopprijs bedraagt € 2.699,-;
  • de LM400+ is verkrijgbaar in de kleur Slate Grey in heren en lowstep en in de kleur Bright Silver in lowstep. De adviesverkoopprijs bedraagt € 2.399,-.
Bron: Tweewieler.nl
TREK levert eerste E-bikes met Shimano Steps was last modified: november 26th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook