Trek levert eerste LM800+ uit

4 jaar geleden

Altijd in de juiste versnelling1980646_2015_A_1_LM800_Plus_Lowstep_BLX-Coal Tutone

Met uitlevering van de LM800+ voorziet Trek in de behoefte naar een krachtige RIDE+ elektrische fiets die uitblinkt in gebruiksgemak doordat je altijd in jou ideale trapfrequentie kunt rijden.

Dit gebruiksgemak wordt gecreëerd doordat de NuVinci H/Sync naaf volledig is geïntegreerd in het Bosch systeem. Deze naaf maakt het mogelijk om een oneindig aantal versnellingen traploos aan je wensen aan te passen. Je stelt de voor jou optimale trapfrequentie in en de NuVinci H/Sync naaf doet de rest. Of dit nu berg op is of berg af! Door de integratie met Bosch is hier geen extra versnellingshendel voor nodig.

De LM800+ is opgebouwd rondom het Perfomance Lowstep frame. Een innovatief frameplatform dat stijfheid en lichtgewicht op slimme wijze combineert. De Bosch motor is perfect geïntegreerd wat resulteert in een elegant ogend frame waarbij geen concessies gedaan hoeven te worden aan sportief rijden.

‘De LM800+ is de ultieme combinatie tussen sportief rijden en comfort. En dit alles in een elegant jasje’, aldus brandmanager Jan Willem Groen. Vanaf vandaag kan je deze combinatie zelf ervaren bij de Trek dealer.

De LM800+ wordt geleverd in een Low Step frame en is beschikbaar in de maten 45/50/en 55cm.

De adviesverkoopprijs is: € 3399, –

Meer nieuwsartikelen