VANMOOF Electrified met GPS opent de aanval op fietsendieven!

5 jaar geleden

VANMOOFDeze zomer lanceert VANMOOF s’ werelds eerste smart bike: de VANMOOF Electrified met geïntegreerd GPS tracking systeem.

Met de VANMOOF Electrified combineert VANMOOF moderne technieken met haar expertise in functioneel en minimalistisch ontwerp. Met een compacte motor – aangedreven door een geïntegreerde batterij – fiets je probleemloos, snel en comfortabel door de stad. Vergeet die grote accu’s, kabels en displays; De VANMOOF Electrified is een lichtgewicht van 19kg, volledig ontdaan van kabels en uitgerust met een stijlvol geintegreerd touchscreen, met een slimme interface tussen mens en machine. En bij verlies of diefstal vind je de fiets razendsnel weer terug met behulp van het GPS tracking systeem. Niet voor niets werd de VANMOOF Electrified genomineerd voor “E-bike van het jaar 2014” door fietsorganisatie RAI.

Het geïntegreerde GPS tracking systeem is ontwikkeld in samenwerking met mobiele technologie expert Vodafone. Vind razendsnel je gestolen of zoekgeraakte fiets terug via je smartphone. Een internationale doorbraak in de strijd tegen fietsdiefstal!

De VANMOOF Electrified is wereldwijd beschikbaar vanaf € 2.248,00.

Meer nieuwsartikelen