Win een Muvit Bike holder

muvit-fietshouder-2Wanneer je een route wilt gaan fietsen waar je nog niet zo bekend bent, is het fijn om een plattegrond mee te nemen. Dit kan een papieren kaart of uitgeprinte route zijn. Wat we ook steeds vaker voorbij zien komen is dat men zijn of/haar telefoon gebruikt om een tocht uit te stippelen.

Een groot nadeel van mobiel navigeren is dat je steeds je telefoon uit je tas of zak moet halen om de volgende route aanwijzing te volgen. Het merk Muvit heeft daar handig op ingespeeld. Zij kwamen namelijk met de zogenaamde bike holders.

Deze Muvit fietshouder is voorzien van een speciale klem die je kunt bevestigen op je fietsstuur. Dankzij de waterdichte rits en het doorzichtig membraan kun je jouw mobiel veilig opbergen tijdens je fietstocht. Wanneer je toestel in het hoesje zit blijft deze gewoon bedienbaar. Omdat het telefoonhoesje spatwaterdicht is beschermd tegen een regenbuitje. Het is dus een kwestie van bevestigen en route volgen maar!

Vrijwel iedereen kan genieten van deze leuke gadget, want de bike holder is bij MobielBereikbaar.nl verkrijgbaar in verschillende maten.

Win een Muvit Bike Holder

Lijkt het jou ook wel wat om gebruik te maken van de bike holder? Vul hieronder je gegevens in en maak kans op een gratis Muvit Bike Holder!

 

Winnaars ontvangen automatisch bericht.

Win een Muvit Bike holder was last modified: december 19th, 2014 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook