Biomega OKO, E-bike van 19 kg

3 jaar geleden

Biomega-OKODe Biomega OKO is een nieuw elektrische fiets project. Deze stijlvol en functioneel ontworpen fiets, speciaal ontwikkeld voor stedelijk gebruik.

De OKO is ontworpen door een design studio KiBiSi. De fiets heeft een full carbon frame, alle bekabeling is weggewerkt in het frame. De voorvork en de spatborden zijn ook onderdeel van het frame. De 250W motor (of 350W voor de Amerikaanse markt) is gepositioneerd in het voorwiel. De 36V 9.9Ah batterij plaats is geïntegreerd in de framebuis. De actieradius varieert van 45 km tot 65 km. Dit is afhankelijk van externe omstandigheden.

Biomega-OKO-1

Voor transmissie kunt u kiezen uit twee opties een SRAM of Shimano Alfine. De hydraulische remmen zijn van Shimano. De wielenmaat is 26″ en de fiets weegt maar 19 kg. Dit model zal beschikbaar zijn in de maten S, M en L.

Biomega-OKO-3 Biomega-OKO-5

De OKO is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en zilver. De OKO is momenteel met 10 % korting te pre-orderen op de site van Biomega. De prijzen zijn € 1999 ,- voor de versie met SRAM en € 2.399 ,- voor het model met Shimano Alfine.

Meer info: www.biomega.com

Meer nieuwsartikelen