BN’ers racen op e-bikes

4 jaar geleden

stromer-barcelonaEen aantal bekende Nederlanders namen op 17 september deel aan een ware e-bike race. Deze E-bike race, georganiseerd door leasemaatschappij ALD, vond plaats in het kader van de European Mobility Week.

BN-ers op de E-bike

Helaas regende het bijna de hele dag maar de deelnemende BN-ers waren niet minder enthousiast. Op een aantal Speed pedelecs van het merk Strömer gingen o.a. Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Evelien Bosch-Gademan, Jeroen Nieuwenhuize en Vivienne van den Assem de strijd met elkaar aan. Zij leidde een team van o.a. wielrenners en medewerkers van de organiserende leasemaatschappij. De snelste uit iedere groep mocht uiteindelijk de finale rijden. De BN-ers waren van tevoren al verzekerd van een plekje in de finale.

E-bike leasen

Deze promotie stunt was georganiseerd door leasemaatschappij ALD. ALD biedt zijn klanten naast een lease-auto ook de optie om zo’n snelle Strömer te leasen. Dat kan zowel in combinatie met een auto als alleen een elektrische fiets. Voor mensen die opzien tegen de hoge prijs van deze Zwitserse e-bikes kan een lease-constructie misschien best een goede optie zijn.

Video over deze activiteit:
http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24506422/__BN_ers_racen_op_e-bike__.html

Meer nieuwsartikelen