Bosch start vervangingsprogramma eerste generatie

boschBosch heeft geconstateerd dat het kan voorkomen dat de drive unit de pedaalkracht niet goed oppakt, wat kan leiden tot het doortrappen van de crank. Dit is vergelijkbaar met het gevoel van een gebroken ketting of een defecte naaf-vrijloop. De enige oplossing is het vervangen van de hele drive unit. Bosch bendarukt dat het aantal systemen dat vervangen zal worden erg klein is.

Consumenten dit freewheelprobleem ervaren met een e-bike die is voorzien van een eerste generatie Bosch (de Classic+) systeem worden verzocht zich bij hun vakhandelaar te melden voor het vervangen van de drive unit. Binnen de fabrieksgarantie zal dit kosteloos worden opgelost.

Bosch heeft besloten om dit fenomeen ook op te lossen wanneer dit zich voordoet buiten de fabrieksgarantie tot uiterlijk eind 2016. Het bedrijf benadrukt dat het geen terugroepactie is omdat er niet complete series vervangen worden, maar slechts enkele exemplaren op basis van garantieaanspraken.

Ombouwvergoedingen

Vanaf 1 januari 2015 is er een nieuwe lijst met ombouwvergoedingen van kracht. Belangrijke aanpassing ten opzichte van de vorige versie, is de introductie van ombouwvergoedingen van Bosch.

De ombouwvergoedingen van Bosch zijn gerelateerd aan de ombouwvergoedingen die Bosch/Magura hanteert. Dit zijn momenteel ombouwvergoedingen voor onder andere de drive unit, de speed sensor en het display.

Bron: Tweewieler
Bosch start vervangingsprogramma eerste generatie was last modified: februari 18th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

  • Jack Lin

    TAILG uses BOSCH from 2016 and we will have a vehicle show in Canton Fair in April (15th-19th)

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook