Combineer ElektrischeFietsen.com Event Amersfoort met een bezoek aan de Volkswagen Camper Voorjaarsshow!

Camper-Centrum-Nederland-620x325Combineer ElektrischeFietsen.com Event Amersfoort met een bezoek aan de Volkswagen Camper Voorjaarsshow! Op maar vier minuten afstand!

Houdt u van fietsen én kamperen? Ga dan na uw bezoek aan het ElektrischeFietsen.com Event nog even naar het Camper Centrum Nederland, de officiële dealer van Volkswagen en Westfalia Campers. Het is slechts vier minuten rijden. U treft daar vele aantrekkelijke aanbiedingen van nieuwe en gebruikte campers, accessoires. Ook kunt u informatie krijgen over avontuurlijke camperreizen naar Marokko, Schotland en IJsland. Wie een camper wil huren, kan zich tijdens de show ook uitgebreid laten informeren. Iedere bezoeker gaat met een leuk presentje naar huis.

De Voorjaarsshow wordt van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 april gehouden aan de Basicweg 5 a-c, 3821 BR te Amersfoort. Openingstijden zijn van 10.00 – 17.00 uur (zondag gesloten)

Combineer ElektrischeFietsen.com Event Amersfoort met een bezoek aan de Volkswagen Camper Voorjaarsshow! was last modified: april 13th, 2015 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook