Cortina lanceert e-bike met speciale app

Cortina-SmartbikeHet Nederlandse lifestyle fietsmerk Cortina lanceert een nieuwe e-bike, de Cortina SmartBike. In samenwerking met Tracefy, is de fiets voorzien van een chip en een app die onder meer functioneert als anti-diefstalproduct. Tele2 heeft zich aan het project verbonden als connectivity partner.

Eigenaren van de elektrische Cortina SmartBike kunnen dankzij de ingebouwde chip en de koppeling aan een app op hun smartphone altijd de actuele locatie van hun e-bike zien. Verder kunnen zaken als het aantal gereden kilometers en verbrande calorieën bijgehouden worden. Ook geeft de app meldingen dat de accu opgeladen moet worden of wanneer de e-bike een servicebeurt nodig heeft.

Tele2 integreert de Cortina SmartBike in hun connectiviteitsplatform en daarmee is de app beschikbaar op alle netwerken in Europa. Cortina en Tracefy noemen dit de perfecte match voor hun nieuwe tracking-oplossing.

Cortina en Tracefy zijn vanaf nu op zoek naar honderd consumenten die de Cortina SmartBike willen testen. De fiets is gebaseerd op de Cortina Ecomo U5-model. Pilot-deelnemers betalen voor de SmartBike geen meerprijs ten opzichte van de gewone Cortina Ecomo U5.

Bron: Fietsmarkt.nl
Cortina lanceert e-bike met speciale app was last modified: oktober 19th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook