Darfon lanceert nieuw e-bikemerk BESV

klein-BESVDarfon Electronics Corp heeft afgelopen maandag het nieuwe e-bikemerk BESV gelanceerd tijdens een speciaal evenement in de Hollansche Manage in Amsterdam. De high-tech e-bikes werden hierbij als modellen op de catwalk gepresenteerd. De fietsen van BESV zijn volgens Darfon van hoogwaardig design, voorzien van innovatieve elektronica en kunnen een snelheid halen van 25 km per uur en meer.

BESV is in Azië al een gevestigde naam in de fietsmarkt. Het merk is onderdeel van het Taiwanese bedrijf Darfon Electronics Corp. De lancering betekent volgens Andy SU, CEO van Darfon, een nieuwe stap voor het bedrijf: “We willen BESV wereldwijd op de markt brengen. Na introducties in Taiwan en Japan brengen we nu onze e-bikes naar Europa. We maken gebruik van onze kennis in elektronica om deze e-bikes te voorzien van innovatieve, elektronische snufjes. Dit in combinatie met het mooie, hoogwaardige design zorgt ervoor dat we met dit model echt iets nieuws op de markt brengen.”

Op dit moment is BESV reeds bij zes geselecteerde dealers in Nederland te koop en bij vijftien in België. Ook in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Engeland zijn de BESV-bikes al verkrijgbaar.

Bron: Fietsmarkt
Darfon lanceert nieuw e-bikemerk BESV was last modified: mei 29th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook