De FLEX, een kleine opvouwbare E-bike

FLEX is een kleine opvouwbare E-bike ontworpen door Revelo Electric, een Canadees bedrijf.  Het bedrijf voert een campagne om geld in te zamelen via het platform Kickstarter. De begroting is $ 100.000 , dit bedrag proberen ze op te halen binnen 21 dagen.

Revelo-FLEX-3

De mini E-bike heeft een aluminium frame en weegt 15 kg. De fiets behaalt snelheden tot wel 28 km/h. De borstelloze motor van 250W is gemonteerd in het achterwiel. De verwijderbare Lithium batterij van Samsung is gepositioneerd aan de achterzijde van de fiets. Deze heeft een capaciteit van 36V 10Ah. Heeft een actieradius van ongeveer 30 km en heeft een herlaadtijd van 3 tot 5 uur.

Revelo-FLEX-5

De FLEX heeft geen ketting, maar een gepatenteerde crank (DMC) in de naaf van het voorwiel. Deze e-bike is gemakkelijk in te klappen naar een staande positie.

Revelo-FLEX-6

Het stuur kan 90 graden worden gedraaid, hiermee kan de fiets gemakkelijk worden geplaatst in kleine ruimtes. De afmetingen in uitgeklapte stand zijn 116 x 100 x 38 cm, ingeklapt heeft hij een afmeting van 30 x 60 x 80 cm, de maximale draagkracht bedraagt 100 kg.

Revelo-FLEX-4

De FLEX is uitgerust met Shimano V-remmen, 20″ voorwielen.

Revelo-FLEX-7

Revelo-FLEX-8

De FLEX is verder verkrijgbaar in een Pro en Expert versie. Beide versies hebben extra functies. De Pro beschikt bijvoorbeeld over een LCD display. De LCD-display geeft indicatoren voor de batterij, snelheid en afstand, beschikt over een USB-aansluiting.

Revelo-FLEX-9

De FLEX zal beschikbaar zijn in april 2016. De fiets is verkrijgbaar in vier kleuren glanzend wit, mat zwart, Candy Red en Neon Groen.

De prijzen:
FLEX: ongeveer € 894 ,-
FLEX PRO: ongeveer 1073
,-
FLEX EXPERT: ongeveer € 1238 ,-

Meer info: www.reveloelectric.com

De FLEX, een kleine opvouwbare E-bike was last modified: oktober 26th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook