De Gi FlyBike is een slimme elektrische fiets

3 jaar geleden

Gi-FlyBikeDe Gi FlyBike is een nieuwe slimme en modern ontwikkelde elektrische fiets. De fiets is onderhoudsvrij dankzij de “FlyFolding” plooien, hiermee is de fiets eenvoudig (1 seconde!) in te klappen.

Deze innovatieve elektrische fiets is ontworpen door een aantal Spaanse ontwerpers. De ontwerpers hebben een campagne gelanceerd om te zoeken naar financiële middelen op het platform Kickstarter. Het budget wat ze probeerde op te halen was $ 75.000 . Dit bedrag was na één dag al opgehaald, met nog 33 dagen te gaan kan dit nieuwe project dus nog wel een eens een groot succes worden.

Gi-FlyBike-3 Gi-FlyBike-1

De Gi FlyBike heeft een aluminium lichtgewicht frame en is 100% recycleerbaar. Het frame is gebaseerd op vliegtuigtechnologie. De 250W borstelloze motor is gepositioneerd in de achternaaf, terwijl de 36V accu is geïntegreerd in het bovenste gedeelte van de framebuis. De accu heeft een bereik van maximaal 60 km op een enkele lading. De ondersteuning is in te stellen in drie verschillende niveaus.

Gi-FlyBike-2Ook is er een USB-lader aanwezig voor het opladen van smartphones en tablets.De transmissie is voorzien van een riem die compleet onderhoudsvrij is. De wielen zijn in maat 26″ uitgevoerd, de handvatten en geveerde zadel zorgen voor een comfortabele zitpositie.

De Gi FlyBike beschikt ook nog eens over GPS en synchroniseert draadloos met een app voor iOS en Android-smartphones. Met deze app kan je o.a. de verlichting bedienen en schakelt de fiets automatisch op slot wanneer de fiets meer dan 5 meter van jouw mobiele toestel is verwijderd.

Meer nieuwsartikelen