De laatste voorbereidingen ElektrischeFietsen.com Event 2015

4 jaar geleden

De laatste voorbereidingen voor het ElektrischeFietsen.com Event 2015 voor a.s. weekend zijn in volle gang. Ruim 30 verschillende elektrische fiets merken zijn a.s. zondag aanwezig op het Circuit van Zandvoort.

LINK-Fotografie-6792Probeer diverse systemen

Het is een kwestie van zelf een aantal criteria onder elkaar te zetten. Wil ik een middenmotor of een voorwielmotor? Zoek een aantal geschikte modellen hierbij op en probeer deze e-bikes zelf goed uit. Let hierbij op het rijgedrag in diverse ondersteuningsstanden, gebruik van onderdelen, het fietsen zonder elektrische ondersteuning, het fietsen op heuvelachtig terrein, het gemak van de bediening, zitcomfort en stuurgedrag.

Laat je goed adviseren

Natuurlijk bestaan er diverse testen waar diverse modellen uitgeprobeerd worden. Hierin komen mooie resultaten naar voren die uw keuze mogelijk kunnen beïnvloeden. Helemaal niks mis mee natuurlijk. Toch adviseren wij om altijd zelf een aantal modellen goed uit te proberen voordat u over gaat tot aanschaf. Wat u lekker vindt rijden kan een ander helemaal niks vinden.

Test daarom goed diverse typen elektrische fietsen uit.

 LINK-Fotografie-6787 LINK-Fotografie-6828

LINK-Fotografie-3590.jpg Vrijblijvend uitproberen

Zondag 14 juni 2015 kunt u alle modellen in Zandvoort zelf eens kosteloos en vrijblijvend onder de loep nemen. U kunt alle modellen uitstekend uitproberen en alle openstaande vragen over deze modellen/merken stellen aan deskundige adviseurs.

Tot ziens op zondag 14 juni!

  Bekijk alle bezoekersinformatie

Meer nieuwsartikelen