Dealers krijgen SHIMANO STEPS training

4 jaar geleden

Shimano STEPSDe redactie van Elektrischefietsen.com is afgelopen week aanwezig geweest bij een dealertraining van het SHIMANO STEPS systeem. Wat er zo speciaal is aan dit systeem kunt u lezen op de informatiepagina over

Voor modeljaar 2015 hebben in de Benelux inmiddels meer dan dertien fietsmerken voor het SHIMANO STEPS E-bike systeem gekozen. Om de dealers te informeren over SHIMANO STEPS, gingen de afgelopen maanden de Shimano trainingen van start.

Tijdens de training ontvangen dealers informatie over het overdracht over systeem, de installatie en gebruik van software programma e-tube. Daarnaast krijgen zij ook informatie over service- en garantieprocedures. En het allerbelangrijkste was natuurlijk het proefrijden op fietsen uitgevoerd met dit systeem.

Systeem, instellingen en software

Naast de algemene informatie over de motor, accu en schakelsysteem ontvingen de dealers o.a. ook informatie over het e-tube software programma. Hiermee is het SHIMANO STEPS systeem eenvoudig uit te lezen via de computer. Best wel prettig om als consument te weten dat SHIMANO hier goede trainingen aan dealers geeft.

Binnenkort zal de redactie zelf een fiets uitgevoerd met het SHIMANO STEPS systeem onder de loep nemen. Hou de website dus goed in de gaten over onze bevindingen.

ElektrischeFietsen.com Events 2015

Zelf nu benieuwd hoe dit systeem werkt en fietst? Kom dan 11 april, 25 april of 14 juni naar één van de ElektrischeFietsen.com Events 2015. Hier zal SHIMANO STEPS ook aanwezig zijn met deskundig personeel. Stel al je vragen en ervaar zelf dit systeem op een 1,5 km lang testparcours!

Meer informatie over SHIMANO STEPS systeem vindt u hier .

Meer nieuwsartikelen