Derde productielijn Gazelle: extra productiecapaciteit elektrische fietsen

02-Derde-productielijn-Gazelle• Hypermoderne productielijn: focus op kwaliteit
• Extra productiecapaciteit weerspiegeling van grote ambities
• Vraag naar e-bikes neemt sterk toe

Dieren, 6 juli 2015 – In aanloop naar de officiële opening van de modernste fietsfabriek ter wereld (3 september aanstaande), heeft Koninklijke Gazelle de derde productielijn in het ‘Innovation & Production Center’ in Dieren in gebruik genomen. De hypermoderne faciliteit speelt in op de sterk toegenomen vraag naar elektrische fietsen. Door de nieuwe productielijn kan Gazelle nu gemiddeld ruim 1.000 elektrische fietsen per dag produceren. Gazelle streeft naar het internationale mart leiderschap op het gebied van premium elektrische fietsen

De ingebruikname van de derde productielijn is een belangrijke mijlpaal voor het Gazelle Innovation & Production Center. Hij staat ook symbool voor de ambitie van het merk.

Van nationaal naar internationaal marktleiderschap 
De extra capaciteit van de derde productielijn wordt vooral ingezet voor de productie van elektrische fietsen. Gazelle is nu al marktleider in elektrische fietsen in Nederland. Daarbij streeft het merk naar het wereldwijde marktleiderschap in het premium segment. Naast premium elektrische fietsen heeft Gazelle daarbij nog een belangrijk ijzer in het vuur: een voortrekkersrol bij connected oplossingen. Ofwel: premium elektrische fietsen die nog beter en slimmer functioneren dankzij een optimale samenwerking met bijvoorbeeld smartphones en -watches.

De volgende stap
De ingebruikname van de derde productielijn in Dieren maakt het mogelijk dat er per dag nu zo’n 1.000 elektrische fietsen worden geproduceerd. Dat neemt niet weg dat er verdere groei mogelijk is: indien nodig kan het Innovation & Production Center worden uitgebreid met een vierde productielijn. De ingrijpend vernieuwde Gazelle-fabriek in Dieren wordt op 3 september van dit jaar officieel geopend.

01-Derde-productielijn-Gazelle 02-Derde-productielijn-Gazelle 03-Derde-productielijn-Gazelle

Derde productielijn Gazelle: extra productiecapaciteit elektrische fietsen was last modified: juli 7th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook