Dutch ID introduceert high speed E-Bike!

4 jaar geleden

BEVERWIJK – Het Nederlandse merk Dutch ID introduceert zijn eerste high speed E-Bike: de Trekking HS N360. In plaats van de reguliere ondersteuning tot 25 km/h gaat de elektrische ondersteuning van de Trekking HS N360 tot maar liefst 45 km/h! Dutch ID presenteert hiermee hét optimale woon-werkconcept; veilig en ongekend snel vervoer.

DIDE_HS_N360_07Mooi en krachtig

Het design van de Dutch ID HS N360 is: strak, sportief en stijlvol in de kleur satin antraciet. Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen die zich onderscheiden door het design, ergonomie en het gebruik van toponderdelen. Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland. Een Dutch ID is krachtig en combineer dat met de beste rijeigenschappen. Dagelijks wordt door gepassioneerde specialisten gewerkt aan het ontwerp, de assemblage en de distributie van de fietsen. Dutch ID levert alle E-Bikes uitsluitend via kwalitatief hoogwaardige dealers in de Benelux om aan onze consumenten optimale service te kunnen bieden.

DIDE_HS_N360_05Middenmotorsysteem

Alle Dutch ID-fietsen zijn voorzien van een middenmotorsysteem. Dit is een aandrijfsysteem dat zich in de praktijk reeds heeft bewezen. Het gebruik van een middenmotor zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling, waardoor de fiets perfect in balans is. In 2011 zette Dutch ID met het BOSCH systeem de nieuwe norm op E-Bikegebied door als eerste in Nederland het BOSCH middenmotorsysteem te introduceren. De fiets werd prompt uitgeroepen tot winnaar van de jaarlijkse Telegraaf E-Biketest.

High speed

DIDE_HS_N360_04

De naam zegt het al: dit is een hoge snelheidsfiets! De elektrische ondersteuning van de Trekking HS N360 gaat tot maar liefst 45 km/h. Door zijn hogere maximale snelheid is dit de ideale E-Bike voor woon en werkverkeer; een kompaan voor wie 25 km per uur onvoldoende uitdaging biedt tijdens sportieve tochten. Daarnaast is de fiets voorzien van Energizer Plus-banden van Schwalbe. Deze koppelen optimale grip aan een minimale rolweerstand. De gebruiker zoeft naar zijn bestemming!

Vanaf nu bestelbaar bij de Dutch ID dealer

Maak kennis met deze nieuwste norm voor woon-werkverkeer bij een van de 250 gespecialiseerde dealers van Dutch ID en ervaar zelf waarom de Trekking HS N360 de nieuwe fietsnorm is…

Specificaties:

DIDE_HS_banner_300x250

• Uniek, natuurlijk en ontspannen rijgevoel met ondersteuning tot 45 km/h
• Sportief ergonomisch lichtgewicht frame
• Bosch Active performance 350W motor
• Intelligente trapondersteuning door de kracht-, snelheid- en omwentelingsensoren
• Uitgevoerd met Walk-assist tot 6 km/h, waardoor de fiets ook lopend soepel met u meebeweegt.

Meer nieuwsartikelen