Dutch ID lanceert sportieve high speed E-Bike

3 jaar geleden

DAW-UrbanHS-2-damesutch ID brengt volgend jaar februari een nieuwe, sportieve high speed E-Bike op de fietsmarkt. Het is de Dutch ID Urban HS N380. Dit snelle en lichte model, volledig van Hollandse makelij, is verkrijgbaar in de gehele Benelux en wordt standaard met kentekenregistratie rijklaar afgeleverd aan Dutch ID-dealers. Dutch ID is trots op het resultaat. De consumentenadviesprijs van de gloednieuwe high speed e-bike bedraagt slechts 3.399 euro.

Net als alle andere fietsen van Dutch ID is de Urban HS N380 in Nederland ontwikkeld en geassembleerd. De high speed E-Bike valt op om zijn sportieve uitstraling: hij is licht van gewicht (21,4 kilo) en heeft een carbon voorvork, een taps toelopende balhoofdbuis, een compacte middenmotor (60 Nm), led-verlichting en krachtige, goed doseerbare remmen van Magura met remverlichting. De high speed E-Bike is verkrijgbaar in een uitvoering voor heren (framemaat: 53/58 centimeter) en dames (framemaat: 48/53 centimeter).

AW-UrbanHS-Heren-1De basis van de nieuwe high speed E-Bike is het Performance Speed aandrijfsysteem van Bosch in combinatie met de traploos verstelbare N380 versnellingsnaaf van NuVinci. Het systeem van NuVinci draagt bij aan een zeer prettig rijgedrag. De laaggeplaatste accu zorgt voor stabiliteit en heeft een capaciteit van 400 wattuur, wat een hoge actieradius oplevert. De nieuwste high speed E-Bike van Dutch ID wordt standaard aangeboden met het Intuvia LCD-display. Optioneel verkrijgbaar zijn een accu van 500 wattuur en het Nyon-display van Bosch.

Standaard met kentekenregistratie
De Urban HS N380 komt in februari 2016 op de markt en is na de Trekking HS N360 (juni 2015) de tweede high speed E-Bike van Dutch ID. De fabrikant levert beide parels met kentekenregistratie (blauwe kentekenplaat) rijklaar af aan Nederlandse dealers. Ook tweewielerzaken in Belgiƫ kunnen uiteraard de high speed E-Bikes in hun assortiment opnemen. Echter door regelgeving worden de high speed E-Bikes in Belgiƫ niet standaard met kenteken aangeboden. Daar levert Dutch ID na aanschaf een kentekenregistratieformulier mee.

Meer nieuwsartikelen