Elektrische fiets met zonnepanelen

nera Solar1LEAOS Solar, de eerste zelfvoorzienend elektrische fiets met volledig geïntegreerde zonnepanelen voor het opladen van de batterij.

De LEAOS Solar combineert high tech met hoge esthetische normen. Het is de eerste elektrische fiets met zonnepanelen volledig geïntegreerd in het voertuig. De fiets heeft een aantrekkelijk design. Bij een normaal gebruik, zo’n 30 km fietsen per dag, is deze LEAOS volledig zelfvoorzienend (dit ligt wel aan de zonstand!). De batterij wordt automatisch bijgeladen door de aanwezige zonnecollectoren.

De energie die is opgedaan en het huidige batterijniveau wordt weergegeven op een display. Als de zonvermogen onvoldoende is, kan de fiets ook gemakkelijk worden aangesloten op een conventionele stroomvoorziening. Het display en de verlichting zijn volledig geïntegreerd in het frame. Hierdoor krijgt de fiets een sportief uiterlijk. LEAOS wordt ontworpen en handgemaakt in Italië. Wanneer deze fiets in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend.

Elektrische fiets met zonnepanelen was last modified: februari 2nd, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

  • step

    hij is nu te preorderen en kost als snel 9000 euro. dan maar zelf wat zonnepaneeltjes op een electrische fiets monteren. maar ja met vouwbare dunnefilm zonnnecellen, zou je een heel frame en de rest met zonnecellen kunnen inpakken..en ook autos en scooters

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook