ElektrischeFietsen.com Event Circuit Park Zandvoort groot succes!

6 jaar geleden
Zandvoort 13-14.06.2015.Cycling Zandvoort

© Chris Schotanus (Essay produkties)

Afgelopen weekend zijn duizenden bezoekers naar het Circuit Park Zandvoort gekomen om diverse elektrische fietsen uit te proberen. Op het meer dan 2 km lange circuit konden bezoekers vrijblijvend alle merken en modellen perfect uitproberen. De fabrikanten stonden met tientallen proefmodellen klaar om de bezoekers te voorzien van een testfiets.

Eerste ElektrischeFietsen.com Event op Circuit Park Zandvoort

Na het evenement op de locaties in Amersfoort en Breda was het evenement voor de eerste keer neergestreken in Zandvoort. Met een ideaal testparcours is deze locatie zeer geschikt om diverse elektrische fietsen perfect uit te proberen.

Unieke testlocatie

De bezoekers konden op een ideaal afgesloten testparcours diverse modellen perfect uitproberen. Normaal is het circuit alleen toegankelijk voor snelle sportwagens maar dit weekend was het circuit helemaal overgenomen door fietsen.

Groot aanbod

De aanwezige fabrikanten hadden diverse testmodellen meegenomen om te laten uitproberen. Elektrische tandems, vouwfietsen, toerfietsen, speed pedelecs, stadsfietsen en mountainbikes ze waren er allemaal. Bezoekers konden zo goed de diverse verschillen ervaren in het grote aanbod elektrische fietsen.

Meer nieuwsartikelen