Flyer aanwezig op alle Elektrischefietsen.com Events

L1004321Flyer zal op alle drie de edities van de Elektrischefietsen.com Events met testfietsen vertegenwoordigd zijn. In Breda en Zandvoort krijgen bezoekers de gelegenheid om Zwitserse E-Bike’s van top kwaliteit te testen op het testparcours.

“We vinden het altijd bijzonder zinvol om op deze opstapdagen te staan,” zegt Tim de Rooij, General Manager van Amazing Wheels, die Flyer op de markt brengt in de Benelux. “Het is om te beginnen natuurlijk een mooie gelegenheid om de modellen uit onze nieuwe collectie aan de consumenten te demonstreren. Daarnaast krijgen we altijd interessante feedback terug wanneer mensen een proefrit gemaakt hebben. Bovendien zijn de testdagen ideaal om in een persoonlijk logo-greygesprek de vragen van consumenten direct te beantwoorden of om tips te geven.”

Het Zwitserse E-Bike merk Flyer heeft haar assortiment voor het nieuwe seizoen onderverdeeld in drie klassen: Tour, Urban en Mountain. Flyer betreedt de markt van e-MTB’s met drie nieuwe en rasechte offroad modellen, die toonaangevende voordelen combineren met een tijdloos en elegant design.

Het nieuwe vlaggenschip Uproc6 van de Mountain collectie is winnaar van de “Design & Innovation Award 2015”, georganiseerd door de Duitse vakbladen “Enduro Mountain Magazine” en

“E-Mountainbike Magazine”, hij gaat moeiteloos over wilde wortelpassages en kleine keien, maar is altijd een goed onder controle te houden. De 27,5-inch voorwielen en 26 inch achterwielen zorgen dat de Uproc6 een optimale tractie combineert met maximale wendbaarheid. Daarnaast presenteert Flyer de Uproc3 als het Zwitserse zakmes onder de e-MTB’s.

Alle Tour en Urban modellen hebben een compleet vernieuwd framedesign. Een heldere vorm en geraffineerd artwork geven de modellen een jeugdig en dynamisch uiterlijk. De kern van de Tour en Urban modellen zijn de nieuwste generatie Panasonic aandrijfsystemen. De middenmotor beschikt over een 36V motor waarbij de aandrijving direct op het kettingblad plaatsvindt. Het 3-sensorconcept meet; koppel, trapfrequentie en snelheid en zorgt zo voor optimale en efficiënte ondersteuning. Voor nog meer gebruiksvriendelijkheid zijn er displays met een eigen Flyer-design ontwikkeld: een middendisplay dat wordt aangevuld door een ergonomische zijbedieningspaneel bij het handvat.

In het Urban segment van de Zwitserse fabrikant zit vers bloed: de kleine, koele stadsfiets Flogo verrast op 20-inch wielen met zijn veelzijdigheid. De Flogo modellen zijn, vanwege hun handigheid, de belichaming van stedelijke mobiliteit, maar doen ondanks hun compactheid geen concessies aan rijplezier.

De Flyer E-Bike is verkrijgbaar bij alle erkende Flyer dealers en heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 3.079,-

Flyer aanwezig op alle Elektrischefietsen.com Events was last modified: oktober 13th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook