Flyer T12 NuVinci: onderhoudsvrij rijgenot

flyert12Voor wie er regelmatig op uit gaat om ontspannen trips en toertochten te maken is de Flyer T12 NuVinci de juiste keuze. Deze e-bike uit de nieuwe T-Serie is verkrijgbaar in drie frame varianten: Comfort, Mixte en Cruiser.

De modellen van Flyer behoren dankzij hun fantastische afwerking tot de top van de fietsmarkt en koppelen hoge kwaliteit aan ultiem rijgenot. Eens een Flyer, altijd een Flyer, zo wijst de praktijk vaak uit.

Laag zwaartepunt

Wie de voorkeur geeft aan lange fietstochten, maar in het dagelijks leven niet wil afzien van comfort, kwaliteit en dynamiek, zal zich gelukkig prijzen met de Flyer T12, die zich perfect aan elke situatie aanpast. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de sterke Panasonic 36V middenmotor, in combinatie met een lichtgewicht frame van aluminium. Met een volgeladen accu behoort een actieradius tot wel 150 kilometer fietsen tot de mogelijkheden. De accu is in het midden van de fiets gemonteerd, dicht bij de middenmotor. Daardoor is het zwaartepunt van de fiets laag en dus goed voor extra stabiliteit onderweg. De accu is zowel in de fiets als buiten de fiets op te laden met de compacte oplader.

Onderhoudsvrij

De combinatie met de traploze versnellingsnaaf van NuVinci is helemaal ideaal. Het mooie van dit systeem is dat de technologie, in plaats van vele complexe tandwielen en componenten, gebaseerd is op een set van draaiende en kantelende kogels die opgesloten zitten tussen twee ringen. Een erg eenvoudig concept dat het hoge koppel en de aandrijfkracht van e-bike-aandrijvingen kan weerstaan, waarbij het systeem vrijwel onderhoudsvrij is.

De Flyer T12 biedt een geruisloos, comfortabel en onvergelijkbaar rijgevoel. Het aanpassen van de versnelling aan de terreinomstandigheden en de individuele rijstijl, gaat net zo gemakkelijk als draaien aan de volumeknop van een radio. Het is de perfecte aandrijving voor mensen die zoeken naar een soepeler, eenvoudiger en plezieriger rijgedrag.

www.flyer-fietsen.nl

Flyer T12 NuVinci: onderhoudsvrij rijgenot was last modified: juni 8th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook