Gazelle biedt verlengde garantie tijdelijk gratis aan op nieuwe elektrische fietsen

gazelle_openingDe opmars van de elektrische fiets is niet meer te stuiten en steeds meer mensen, jong en oud, stappen letterlijk over op een fiets met elektrische ondersteuning. Daarbij heeft Koninklijke Gazelle zich ontwikkeld tot marktleider. Om de aanschaf van een elektrische fiets nog aantrekkelijker te maken biedt Gazelle de verlengde garantie van twee jaar, tijdelijk gratis aan.

Meer kilometers
Met een elektrische fiets worden gemiddeld meer kilometers gereden dan op een reguliere fiets en regelmatig, vakkundig onderhoud is voor dit type fiets dan ook van belang. Koninklijke Gazelle heeft enige tijd geleden een consumentenonderzoek uitgevoerd waaruit onder meer bleek dat een lange garantieduur op het wensenlijstje staat van veel consumenten. Vandaar dat de fietsfabrikant koos voor het aanbieden van een verlengde garantie op elektrische fietsen met Panasonic- & Impulsesystemen. De aanbieding loopt van 24 september tot 1 november 2015.

Verlengde garantie tot 4 jaar op elektrische fietsen
De fietsen van Gazelle zijn voorzien van een robuust voorwielmotorsysteem van Panasonic of van het Impulse systeem, een krachtige middenmotor. Op elektrische fietsen met een van deze systemen biedt Gazelle nu de mogelijkheid om de standaard garantie van 2 jaar gratis te verlengen. Niet alleen twee jaar extra garantie op de motor en de accu, maar op alle elektrische onderdelen.
De verlengde garantie moet op de dag van aankoop worden afgesloten bij de Gazelle-dealer. De verlengde garantie is overdraagbaar bij verkoop van de betreffende E-bike. De verlengde garantie heeft betrekking op materiaal- en/of constructiefouten betreffende de accu, motor, display, oplader, sensoren, controller en E-bike gerelateerde bekabeling.

Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle: “De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. Wij hebben een enorm vertrouwen in deze nieuwe generatie elektrische fietsen en bieden daarom consumenten graag de mogelijkheid de uitgebreide garantie – gratis – te verlengen.”

Gazelle biedt verlengde garantie tijdelijk gratis aan op nieuwe elektrische fietsen was last modified: oktober 5th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: UitgelichtOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook