Gazelle inspireert fietsers op testbaan Eurobike

4 jaar geleden

0139EUROBIKE2015-56994a1036b0d9736a9161848ebb96ddVoor mensen die én fietsliefhebber én materiaalfreak zijn is het ieder jaar smullen geblazen op Eurobike in het Zuid-Duitse Friedrichshafen. Fabrikanten presenteren er hun nieuwste materiaal voor het komende seizoen. Ook Koninklijke Gazelle laat zich op de beurs zien met vooral het nieuwste en beste uit het e-bikeassortiment. Komende zaterdag (29 augustus) is de consumentendag. Bezoekers van de Gazelle-stand kunnen zelf ervaren hoe het is om op een Gazelle te rijden.

Gazelle heeft haar krachten op de Duitse beurs verdeeld en is op twee plaatsen te zien. De fietsfabrikant uit Dieren staat met twee fietsen op de stand van moederorganisatie PON, waar ook zusterbedrijf Derby Cycle zich presenteert. Daarnaast manifesteert Gazelle zich op Eurobike op een speciale testbaan. Het streven van Gazelle is niet om mensen louter te voorzien van documentatiemateriaal en productinformatie, maar om bezoekers te inspireren en een Gazelle-fiets te laten beleven. Mensen hebben daarom de mogelijkheid om de nieuwste modellen van de fabrikant zelf te testen.

Op Eurobike presenteert Gazelle zich met name met de nieuwste elektrische fietsen. Zo’n 80 procent van het uitgestalde gamma betreft elektrische fietsen. Gazelle heeft ondermeer de sportieve CityZen S10 staan. Andere tentoongestelde fietsen uit het topsegment zijn de lifestyle transportfiets Heavy Duty NL en trekkingmodellen uit de bekende en erkende Ultimate-collectie. Het nieuwste aanbod is vanaf medio september bij de dealer te vinden. Gazelle heeft een uitgebreid dealernetwerk in Duitsland.

Eurobike 
Eurobike (26 tot en met 29 augustus) is traditioneel dé ontmoetingsplaats voor iedereen die iets met fietsen gemeen heeft. De beurs trekt vele duizenden bezoekers uit alle windstreken. Eurobike laat bezoekers de nieuwste snufjes in fietsland zien. De eerste dagen zijn vooral bedoeld voor de fietsvakhandel. De zaterdagshow (9.00 – 18.00 uur), op de laatste beursdag, is met name gericht op consumenten. Kijk voor meer informatie over de beurs op www.eurobike-show.com.

Meer nieuwsartikelen