Gazelle introduceert Privé Plan voor e-bikes

3 jaar geleden

Gazelle Privé Plan
Zorgeloos fietsen voor maar € 54,99 per maand!

750x400_banner_GPP_def
Met het Gazelle Privé Plan is zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar! Het Gazelle Privé Plan bestaat uit:

  • Gazelle Orange C7 + HF
  • Gazelle Verlengde Garantie
  • ANWB Fietsverzekering en Pechhulp
  • Een servicebeurt bij de geselecteerde Gazelle-dealer

Zo werkt het

U bestelt de Orange C7+ HF met het Gazelle Privé Plan eenvoudig online. Na het tekenen van het contract, maakt uw geselecteerde Gazelle-dealer met u een afspraak om de fiets op te halen. U heeft verder geen omkijken naar de financiële afwikkeling en de eerste betaaltermijn vindt na het ophalen van de fiets plaats. In de winkel hoeft u niets te betalen en er wordt van te voren niets in rekening gebracht. Iedere maand wordt er €54,99 van uw rekening afgeschreven en binnen 48 termijnen betaalt u uw nieuwe Gazelle af. Zo kunt u zorgeloos fietsen tegen een zachte prijs.

Orange C7+ HF: Best verkochte elektrische fiets van Nederland

Razendsnel naar het werk en toch fris en energiek aankomen? Dat kan met de Gazelle Orange C7+ HF. Door de krachtige Panasonic voorwielmotor is deze elektrische fiets snel, licht en wendbaar. Bij het Gazelle Privé Plan krijgt u standaard een upgrade van de accu, zodat u nóg langer elektrisch kunt fietsen: tot wel 100 kilometer.

Partners

Om u een compleet pakket aan te bieden heeft Gazelle voor het Gazelle Privé Plan gekozen voor betrouwbare partners. Daarin is de ANWB een perfecte partner voor kwaliteitsverzekeringen en jarenlange ervaring met pechhulp. Volkswagen Bank verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar!


Meer nieuwsartikelen