Gazelle presenteert 2016 modellen

Koninklijke Gazelle heeft een compleet nieuwe reeks van elektrische fietsen voor het seizoen 2016 gepresenteerd. Wij hebben de nieuwste modellen even voor u op een rijtje gezet.

Gazelle CityZen Speed

De Gazelle CityZen Speed ​​is een echte stadsfiets met een sportieve rijpositie, bezit over een krachtige motor uit de Bosch Performance Line. De fiets heeft een maximale snelheid van 45 km/h en heeft de accu op de framebuis bevestigd. De e-bike beschikt over een Shimano Deore 10-speed versnelling. Het onderstel heeft een elegante matte zwarte afwerking. Verder beschikt de fiets over Magura hydraulische schijfremmen. De voor- en achterlichten zijn van Busch & Müller. Deze speed pedelec heeft een gewicht van +/- 20,5 kg en heeft een prijskaartje van € 2999,- .

Gazelle-CityZen-Speed-2016

Gazelle CityZen C8 HM

De Gazelle CityZen C8 HM is het model met een iets lager frame, maar met hetzelfde sportieve karakter van het bovenstaande model. Dit model beschikt over bijna dezelfde specificaties als die van de Speed, alleen is dit geen speed pedelec maar is uitgerust met een Bosch motor (Active Line). De fiets behaalt snelheden tot 25 km/h, heeft een Shimano Nexus 8 speed versnelling en weegt 20,4 kg. De adviesverkoopprijs is € 2.599 ,-.

Gazelle-CityZen-C8-HM-2016

Gazelle Miss Grace C7 HF

De Gazelle Miss Grace C7 HF is een elektrische fiets voor de jongere doelgroep. De motor is verwerkt in het voorwiel en de batterij onder de bagagedrager. De fiets beschikt over een klein display op het stuur om de verschillende functies te bedienen. Het hoge stuur en brede zadel dragen bij aan het rijcomfort. Dit model is ook uitgerust met een middenstandaard voor een betere stabiliteit tijdens het stallen van de fiets, ideaal voor scholieren. De grote voordrager laat je extra bagage meenemen. De adviesverkoopprijs is € 1899 ,- en zal beschikbaar zijn in verschillende kleuren.

Gazelle-MissGrace-HF-2016

Gazelle Balance C7 HF

Het nieuwe model uit de Gazelle Balance serie heeft als uniek kenmerk de zitbuis hoek. De bestuurder heeft een hoog zitcomfort en beschikt over een ontspannen houding. Bij het stoppen sta je met beide voeten stevig op de grond. 

De Panasonic motor is geplaatst in het voorwiel. Samen met de rotatiesensor zorgt het dat de gebruiker optimaal kan rijden met een minimale inspanning. De accu is bevestigd onder de bagagedrager, de pedalen zijn extra breed en ergonomisch. De adviesverkoopprijs is € 2.499.

Gazelle-Balance-CY-HF-2016

Gazelle Orange C330 HM

De Gazelle Orange C330 HM heeft een herenframe van aluminium. Deze fiets is uitgerust met de nieuwe continu variabele transmissie NuVinci N330 met een draaiknop op het stuur. Hiermee kan je ideaal schakelen tijdens diverse rijomstandigheden. Verder beschikt dit model over een Bosch middenmotor en Magura hydraulische remmen. De adviesverkoopprijs is € 2.749 (inclusief batterij, goud).

Gazelle-Orange-C330-2016

Gazelle presenteert 2016 modellen was last modified: september 3rd, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook