Gazelle Ultimate grote winnaar Telegraaf Fietstest

Ultimate_T1i_D_HFDieren, 11 april 2015 – Twee fietsen van Koninklijke Gazelle zijn winnaar geworden in de Telegraaf Fietstest. De sportieve e-bike Ultimate T2i Hybrid M kreeg vijf sterren en werd winnaar in de categorie boven € 2.500. In de categorie tot € 1.249 kreeg trekkingfiets Ultimate T1 ook vijf sterren en werd daarmee eveneens categoriewinnaar.

Gazelle Ultimate T2i Hybrid M
In het Gazelle Ultimate assortiment, het beste dat Gazelle te bieden heeft, introduceerde Gazelle dit voorjaar de Gazelle Ultimate T2i Hybrid M. Een elektrische fiets met een hoogwaardige afwerking en uitgevoerd met de krachtige Bosch Performance Line middenmoter. Het interactieve Nyon kleurendisplay biedt een aantal vernieuwende functionaliteiten, zoals GPS. Zo wijst het systeem de weg terug naar huis en is de ondersteuning nauwkeurig op persoonlijke voorkeuren in te stellen. Ook opvallend zijn de krachtige en betrouwbare SLX schijfremmen van Shimano.

Gazelle Ultimate T1
De Gazelle Ultimate T1 is de ultieme fiets voor de sportieve fietser die ook comfort zoekt. Deze fiets heeft een aluminium double-butted frame, waardoor de fiets zowel licht als stijf is.

Gazelle Ultimate
De Gazelle Ultimate lijn is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Deze premium fietsen worden in Dieren met de hand gemaakt door zeer ervaren vakmensen. Deze lijn wordt uitsluitend verkocht bij Gazelle Premium dealers.

Telegraaf Fietstest
Jaarlijks test De Telegraaf diverse fietsen, verdeeld over acht prijsklassen. Het gaat daarbij om stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, racefietsen en e-bikes. Aan de jaarlijkse test hebben de Fietsersbond, Nederlandse Toer Fiets Unie, FietsNED en de Consumentenbond deelgenomen. De resultaten geven een goed beeld van het nieuwste aanbod fietsen.

Gazelle Ultimate grote winnaar Telegraaf Fietstest was last modified: augustus 8th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. gast
    gast 5 mei, 2016, 09:06

    sinds 30 april 2016 twee gazelle UltimateT2i fietsen met middenmotor gekocht, valt de trapondersteuning van mijn vrouw d’r fiets om de 100 à 200 meer helemaal uit. Lekker dan twee dure fietsen van Neerlands grootste fietsenmerk en dan krijg je dit. Balen.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: UitgelichtOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook