Glimlachend onderweg met de Dutch ID City

4 jaar geleden

DutchID_City-1 copyDutch ID heeft de wind in de zeilen. De fietsen worden goed verkocht en zijn prima leverbaar, omdat ze in Nederland gemaakt worden. In de Elektrische Fietsen Test 2014, georganiseerd door Elektrischefietsen.com, kwam Dutch ID met de Tour Active als winnaar Overall Score uit de bus in de categorie € 2000,- tot € 2499,-.

Nieuw in de 2015 collectie is de Dutch ID City. Dit is een robuuste e-bike, ontworpen voor dagelijks (woon-werk) gebruik en een frame dat, qua maatvoering, helemaal op Nederlandse leest geschoeid is. Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met een Shimano Nexus 8 naaf en leverbaar in de opties Di2 (elektronisch schakelen) of mechanisch schakelen. Een verende voorvork en hydraulische velgremmen van Magura zorgen voor de benodigde stopkracht.

Voordeel

Dagelijks woon-werk verkeer wordt een waar genoegen met de Dutch ID City. De perfecte ondersteuning van de nieuwe Shimano STEPS-ondersteuning maakt dat je met een grote glimlach naar je plaats van bestemming fietst.

Bij de City is de accu onder de bagagedrager geplaatst. Dit brengt vooral voor de damesmodellen een nóg lagere instap als voordeel met zich mee. Handig, wanneer je als jonge moeder de kinderen op de fiets wil vervoeren, want ook daar is de Dutch ID City helemaal op berekend.

Proefrit

Zelf ervaren? Ga naar een Dutch ID-dealer voor een proefrit of kom naar een van de Elektrischefiets.com Events in 2015. Wij zijn op alle opstapdagen met een stand vertegenwoordigd om u te informeren en te laten testrijden.

Meer nieuwsartikelen