Luxe Speedpedelec van maar liefst €10.000

4 jaar geleden

Electrolyte_Vorradler_S3E_Ultimate_011-700x467 De E-bike fabrikant Elektrolyt komt met de Vorradler S3 E Ultimate. Dit is een nieuwe Speed-Pedelec met zeer kostbare onderdelen van diverse top fabrikanten. De fiets kan o.a. worden bediend door de smartphone. Al deze luxe heeft maar liefst een prijskaartje van € 10.000.

Zo komt de nieuwe Vorradler met schijfremmen van het merk Trickstuff. De Duraflite carbon stuur- en zadelpen komen van fabrikant Syntace. Een comfortabele rit komt mede door de RS-1 voorvork van RockShox. De Slender Grips en het C17 zadel van Brooks geven een goede grip op de fiets.

Electrolyte_Vorradler_S3E_Ultimate_131-1024x683De motor is bevestigd in het achterwiel. Deze komt van de Zwitserse fabrikant Go SwissDrive. De 500 watt motor zorgt voor een stille voortstuwing tot wel 45 km/h. Bovendien wordt er kracht terug de accu ingepompt wanneer er kinetische energie vrij komt bij het remmen.

Met zoveel hoogwaardige componenten, een koolstof frame, de snelle motor heeft de Vorradler S3 E Ultimate een prijs van maar liefst € 9.999 ,-. De fiets is vanaf heden verkrijgbaar. Mocht je interesse hebben, de fiets heeft een levertijd van 4 tot 8 weken.

Meer nieuwsartikelen