Meimaand fietsmaand

routeEen heerlijk lentezonnetje, een elektrische fiets en een fenomenale fietstocht: tijdens Meimaand Fietsmaand gaan de geijkte routes overboord. In mei trekken lokale routemakers en VVV kantoren een maand lang alle registers open om te laten zien wat de regio in huis heeft. Het resulteert in honderden fietsroutes die allemaal iets extra’s bieden. Sommige combineren de elektrische fiets zelfs met verschillende activiteiten.

Fietsactiviteiten in Nederland

Met de elektrische fiets er op uit en daarna genieten van een uitgebreide High Tea? Het kan in het Brabantse Bladel. Twijfel je tussen een dagje fietsen, wandelen of een dagje zeilen…? Waarom niet allebei! In Friesland trap je langs de Friese Meren en door de bossen van Gaasterland en sluit je de dag af op het water met een zeiltocht van 2,5 uur op een echt skûtsje. Inspirerend is de fietstocht vanuit de theetuin in Delft naar Midden Delfland langs allerlei winkeltjes met antiek en brocante. Of ga op de culinaire toer tijdens de Smaakroute door het Overijsselse Vechtdal en stap halverwege af om je fietsmandje te vullen met lekkernijen. De tocht leidt langs schitterende kastelen en oude burchten gecombineerd met een aantal culinaire stops waar je de streek letterlijk kunt proeven.

Online fietsroutes zoeken

Het lastigste is misschien nog wel om een keuze te maken uit alle fietsroutes. Geen zorgen: de handige online routezoeker biedt uitkomst. Geef hier de regio van voorkeur aan, de beste fietsroutes komen dan automatisch voor u in beeld. Ieder jaar fietsen meer dan een half miljoen mensen mee tijdens Meimaand Fietsmaand.

Meimaand fietsmaand was last modified: augustus 8th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Fietsroutes



Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook