Oranje massa verwelkomt koning bij opening Gazelle-fabriek

gazellefabriekKoning Willem-Alexander mag op een hartelijk ontvangst rekenen als hij donderdag 3 september naar Gelderland reist voor de opening van het Innovation & Production Center van Koninklijke Gazelle. Naar verwachting veranderen honderden scholiertjes het fabrieksterrein in een oranje zee met zelfgemaakte vlaggetjes. Gazelle heeft basisscholen in Dieren en omgeving uitgedaagd om voor een onvergetelijk ontvangst te zorgen.

De koning arriveert donderdagmiddag om 16.15 uur bij Gazelle in Dieren. Niet alleen de directie en 350 werknemers van Gazelle heten hem welkom; iedereen die de fietsfabrikant een warm hart toedraagt en Koning Willem-Alexander wil verwelkomen mag deelnemen aan het ontvangstcomité. De koning opent ‘s middags de fabriek, krijgt daarna een rondleiding en maakt rond 17.15 uur een testrit op de spectaculaire, slimme E-bike of the Future – de fiets van de toekomst – op de buitentestbaan van Gazelle. Het bezoek is rond 17.30 uur ten einde.

De opening is het feestelijke moment na een lange periode van voorbereidingen.
Gazelle heeft haar Innovation & Production Center compleet vernieuwd en verder uitgebreid. Het resultaat van de verbouwing en nieuwbouw is een bedrijfscomplex met een totaal vloeroppervlak van 27.500 vierkante meter. In het hart van de ultramoderne productiefaciliteit bevindt zich de nieuwe montagehal ter grootte van liefst 7.000 vierkante meter. Gazelle voorziet vanuit Dieren de wereldwijde fietsmarkt van de meest innovatieve en betrouwbare (elektrische) fietsen.

Oranje massa verwelkomt koning bij opening Gazelle-fabriek was last modified: augustus 31st, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook