Primeur: Dutch ID NuVinci op Fiets

3 jaar geleden

Tour N360H_Heren_recht

Op de Nationale (E)Bike Testdagen in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen zal Dutch ID E-Bike’s met een stand vertegenwoordigd zijn. Op het testparcours staan diverse demonstratiemodellen voor u gereed, waarmee u een proefrit kunt maken.

Dutch ID zal in de stand van Amazing Wheels vertegenwoordigd zijn met de modellen uit de nieuwe collectie. Speciale aandacht verdient de Dutch ID Tour NuVinci, die standaard uitgerust is met een traploze versnellingsnaaf.

Deze speciale Dutch ID Tour is bovendien uitgerust met NuVinci Harmony. Ooit zo’n vloeiende rijervaring beleefd als met de Tour N360H Dutch-ID - Welcome to a new way of cyclemet NuVinci Harmony? Dan wilt u niet meer anders! Fietsen op de Tour N360H geeft een plezierige rijervaring omdat de NuVinci versnellingsnaaf een vloeiende overgang heeft van een oneindig aantal versnellingen. In de automatische stand zal het Harmony-systeem zelf de overbrengingsverhoudingen aanpassen zodat u de gewenste cadans kunt vasthouden en zorgeloos zult genieten. Het voordeel hiervan is dat je onder alle omstandigheden de perfecte ondersteuning hebt en het rendement van de accu vergroot wordt, waardoor je een optimale actieradius hebt. Verbazingwekkend intuïtief en simpel.

De Dutch ID Tour NuVinci wordt aangedreven door het populaire Bosch-systeem, dat in de dagelijkse praktijk zijn betrouwbaarheid al meer dan bewezen heeft.

Op de Nationale (E)Bike Testdagen zal de Nederlandse consument de Dutch ID Tour NuVinci kunnen bewonderen, waarmee deze beurs een ware topper in huis heeft. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Meer nieuwsartikelen