QWIC Introduceert nieuwe collectie

3 jaar geleden

qwic1 QWIC Introduceert nieuwe collectie: intelligente elektrische fietsen met een modern design

 “De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen. Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle uiterlijk wordt de automobilist te kunnen verleiden vaker de fiets te pakken.” Aldus mede-oprichter van de Nederlandse fabrikant Taco Anema.

De collectie QWIC elektrische fietsen is onderverdeeld in 3 verschillende segmenten: Performance, Premium en Trend.

Performance Series
QWIC introduceert de Performance collectie, elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Het door één vakman met de hand vervaardigde aluminium frame is met oog voor detail tot stand gekomen. De unieke frame geometrie en ruime verstelbaarheid maken framematen overbodig. Het gepatenteerde achterpad zorgt dat de schijfremmen, ketting en wielen zeer precies afstelbaar zijn.

qwic2Het frame is tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders. Perfectie tot in de kleinste details.Het zeer efficiënte elektrische systeem heeft 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. State-of-the-art accutechnologie biedt een capaciteit tot maar liefst 735 Wh. Dit maakt de e-bikes zeer geschikt voor hogere snelheden en langere ritten.

Dagelijks comfortabel op de fiets naar het werk?

Met de QWIC Performance serie kunt u zelf uw actieradius bepalen door middel van het accukeuze systeem. Een mogelijk bereik tot liefst 220 km!  Lees verder op www.qwic.nl/performance 

Premium Series
De premium collectie biedt lifestyle elektrische fietsen met een ruim aanbod aan aandrijftechniek. Zo is er keuze uit naafversnellingen, derailleur, automatische versnellingen of traploos schakelen met 360% schakelbereik. Het handgemaakte aluminium frame is uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. De bekabeling loopt zoveel mogelijk door het frame en de lasnaden zijn door middel van ‘smooth welding’ bijna onzichtbaar. Verder is het tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing  en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders.

Het zeer efficiënte elektrische systeem met 8 verschillende bekrachtigingsstanden, krachtige Ultra Low Friction+ motor en een accukeuze tot 625 Whmaken de QWIC premium e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ook zonder ondersteuning aan fietsen de premium modellen zeer licht. Het unieke en stoere design van de premium serie elektrische fietsen is beloond met de Red Dot Product Design Award 2014. De N7.1 is bekroond tot ‘Beste elektrische fiets 2014’ door het onafhankelijke online platform ElektrischeFietsen.com. Lees verder op www.qwic.nl/premium

 qwic4qwic3

Trend Series
De prijswinnende Trend-serie biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen u kunt kiezen tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Dit komt het door het geavanceerde Silent Drive Systeem. Hiermee blijft de motor geruisloos, ook tijdens het optrekken. Ongeacht de keuze van de aandrijving. Zo is er een sportieve achterwielaandrijving met derailleurversnellingen, een zeer krachtige en stille middenmotor of de alomgeprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Het aluminium frame is heeft bij alledrie de modellen dezelfde geometrie. De lage instap, verstelbare handvatten en een verstelbare stuurpen maken hen de ideale all-rounder.

Het testpanel van de Consumentenbond heeft de QWIC Trend³ Lite beoordeeld met een 7.6 in de Elektrische fietsen test mei 2014. Met name de bouwkwaliteit, elektrische ondersteuning en bediening werden als zeer goed beschouwd. De Trend Serie elektrische fietsen is verder verfijnd. Deze e-bikes beschikken over een verbeterde accutechnologie en elektronica gebaseerd op de duurdere premium series. Alle elektrische fietsen uit de Trend Serie zijn voorzien van een ergonomisch digitaal display met uitgebreide functies en 8 ondersteuningsstanden.

De e-bikes zijn uitgerust met een 375 Wh Li-ion accu met een bereik tot 110 km. De accu is tevens voorzien van het One Key ART approved security systeem waarmee de accu en de fiets met één sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. Lees verder op www.qwic.nl/trend

Meer nieuwsartikelen