RAP Suburb

Beoordelingen

20 out of 5
Wegligging
16 out of 5
Comfort
20 out of 5
Design
16 out of 5
Prijs/kwaliteit
18 out of 5
Overallscore

Totaalscore

4.5

Uit een score van
1 tot 5.
4.5 out of 5

Overzicht

 • Review datum: 12 March 2015
 • Pluspunten:

  - Geluidloze en krachtige motor.
  - Prettige ondersteuning.
  - Helder groot display.
  - Hoogwaardige onderdelen.
  - Schijfremmen.
  - Sportief uiterlijk.

 • Minpunten:

  - De bel zit een beetje buiten handbereik.

 • Eindconclusie:

  Deze RAP Suburb heeft een heerlijke ondersteuning, heeft een sportief frame en beschikt over hoogwaardige onderdelen. Lees snel verder voor de complete review.

Rap-Suburb-vrouw-3-700x460RAP introduceert dit jaar een nieuwe elektrische fiets, namelijk de RAP Suburb. Met maar liefst 24 versnellingen, schijfremmen en natuurlijk het veelvuldig geroemde IPS systeem is deze fiets op papier een geweldige fiets. Of dit model dit ook waar maakt, ondervonden wij zelf.

Fijne ondersteuning

Wanneer we op de fiets stappen merken we gelijk een directe ondersteuning bij het zetten van kracht op de trappers. De stille motor met vrijloop (250W, 40 Nm) in het achterwiel doet goed zijn werk. De fiets heeft een goede wegligging en de voorvering doet goed zijn werk.

Rap-Suburb-man-31-640x402Deze fiets behoort tot de sportievere elektrische fietsen. Het rechte stuur samen met de derailleur versnelling maken dit helemaal af. De zwarte kleur met gele accenten geven de fiets daarnaast ook nog eens een sportief uiterlijk.

De accu is weggewerkt in de, ietwat te opzichtige bagagedrager, en valt door de zwarte kleur niet op. Deze is gemakkelijk te verwijderen om bijvoorbeeld makkelijk op te laden. Verder zijn alle kabels netjes weggewerkt in het frame.

Heuveltest

Wanneer we ons op heuvelachtig terrein bevinden zijn we benieuwd of de motor nog steeds zijn werk goed uitvoert. We schakelen een aantal versnellingen terug en ervaren dat de motor goed zijn werk blijft uitvoeren. Hier is niks op aan te merken. Bij de heuveltest kunnen we dus ook een vinkje plaatsen.

Helder en groot display

De RAP Suburb heeft een helder en groot display midden op het stuur. De bediening zit op het testmodel bevestigd bij het linker handvat. Alles dus goed binnen handbereik, met uitzondering van de bel. De verlichting is via het display eenvoudig aan en uit te schakelen. Op het display zijn verder alle benodigde onderdelen te zien. Denk hierbij aan de gereden tijd, afgelegde afstand, snelheid, ondersteuningsstand en batterijniveau.

RAP_KO_2179_72dpi_1 RAP_KO_2203_72dpi_1 RAP_KO_2160_72dpi_1

Sportieve looks

De diep-donkerbruine kleur (zijdeglans) met geel-oranje accenten, geven de fiets een chique-sportief uiterlijk. Met deze fiets wil je gewoon gezien worden. De Suburb is verkrijgbaar in een heren en damesmodel.

Conclusie

Deze uitstekende elektrische fiets met hoogwaardige onderdelen is verkrijgbaar voor € 1799 ,- . De RAP Suburb gaat volgens ons door naar de volgende ronde! Meer informatie en technische specificaties kan je vinden op de volgende pagina. Via de eenvoudige keuzehulp kunt u deze fiets ook vergelijken met andere modellen.

RAP_90X2291_300dpi_1 RAP_90X2289_300dpi - kopie_1

Probeer hem zelf!

Ga naar het RAP center, een RAP dealer of test hem zelf op de ElektrischeFietsen.com Events 2015. Hier is RAP aanwezig met deze Suburb.

RAP center Tilburg
Jules Verneweg 12
5015 BL TILBURG
T: (013) 5448618

Website:
http://www.elektrische-fietsen-rap.nl

RAP Suburb was last modified: oktober 3rd, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: ReviewsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook