TranzX: intelligente e-bike systemen

TranzX heeft een serie van nieuwe e-bikesystemen ontwikkeld die fietser verbinden met de rest van de wereld. Dit past in de trend van connectivity. Mede daardoor bieden de systemen comfort en flexibiliteit. TranzX ontwikkelde tegelijkertijd drie nieuwe motoren met integratie van het nieuwe communicatiesysteem LogiX. Gebruikers zijn hierdoor verbonden met hun gps en smartphone.

TranzX-M15-Motor-272x233-272x233

Foto: TranzX brengt een volledige serie intelligente e-bike systemen. Op de foto de F15 voorwielmotor. Foto TranzX

De nieuwe productlijn komt er met drie typen batterijen waarin de laatste ontwikkelingen op accugebied zijn toegepast. Het in eigen huis ontwikkelde communicatiesysteem LogiX, dat werkt op basis van CAN-bus technologie, is voor seizoen 2016 beschikbaar op alle nieuwe producten die als basis connectiviteit tussen verschillende systeemonderdelen hebben.

Aansluiting op gps en smartphones

De technologie is nu toegankelijk via de USB-verbinding van gps en smartphones, waardoor fietsers onder het rijden hun smartphone eenvoudig kunnen synchroniseren met alle relevante gegevens. Een zelftestfunctie maakt het mogelijk om een diagnose rapport af te drukken via een USB-aansluiting, waardoor in de werkplaats snel een diagnose van mogelijke problemen met het systeem kan worden uitgedraaid.

Esthetisch design

TranzX ontwikkelde de high torque M25GT, de M16 middenmotor en de lichte F15 voorwielmotor. Elk van deze motoren is ontworpen binnen een esthetische norm die als filosofie heeft de naadloze integratie in elke frameontwerp. TranzX claimt daarbij dat zijn motoren relatief geruisloos zijn, compatibel zijn met terugtrapremmen en over de state-of-the-art RPM-sensor en controller beschikken. Al deze drie motortypen zijn uitgerust met LogiX-technologie.

Bron: Tweewieler.nl

TranzX: intelligente e-bike systemen was last modified: oktober 15th, 2015 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: E-bike sytemenOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook