TREK levert eerste e-bikes uit met Shimano Steps

3 jaar geleden

N_79A3319_2016_LM600+_MENa een succesvolle introductie tijdens Trek World te Harderwijk in augustus 2015 is er met smart gewacht op de eerste Trek RIDE+ elektrische fietsen uitgerust met het geheel vernieuwde Shimano Steps ondersteuningssysteem. Aan het wachten is zojuist een eind gekomen. De eerste fietsen staan vanaf nu bij de geautoriseerde Trek-dealers in de winkel.

Trek brengt reeds enkele jaren een uitgebreide lijn met RIDE+ elektrische fietsen op de markt. Hierin is voor iedere consument een passende fiets te vinden. De onderhoudsvriendelijke en comfortabel ondersteunende fietsen zijn ondergebracht in de LM+ Series welke zijn uitgerust met een Shimano Steps ondersteuningssysteem.

Alle fietsen in de LM+ Series worden geleverd met een gesloten kettingkast en een interne naafversnelling. Een perfecte en onderhoudsvriendelijk combinatie om het hele jaar door probleemloos te fietsen.

De LM+ Series is verkrijgbaar in Heren 50/55/60cm en Lowstep 45/50/55cm en heeft een advies verkoopprijs van € 2999 ,-.

Fiets op de afbeelding is de Trek LM600+, uitgevoerd met het Shimano Steps systeem  Beschikt over een 418Wh accu, Shimano Nexus 8speed Premium Di2 naafversnelling en Magura HS11 Hydraulische velgremmen.

Meer nieuwsartikelen