Votani en BESV pakken uit op Nationale (E)Bike Testdagen

votanix2middenIn het weekend van 28 februari en 1 maart vinden in Expo Haarlemmermeer voor de eerste keer de Nationale (E)Bike Testdagen. Darfon Europe, fabrikant van Votani en BESV e-bikes, is daar uiteraard ook van de partij met zowel een mooie stand als enkele demonstratiemodellen op het testparcours.

In dit weekend zal het voormalige Floriadeterrein helemaal in het teken staan van (elektrische) fietsen. Votani en BESV hebben beide bijzonder interessante nieuwtjes om te laten zien.

Om te beginnen de Votani X1 met NuVinci Harmony, de traploze versnellingsnaaf die het comfort van e-bikes naar een nog hoger niveau brengt en het optimale rendement uit de accu haalt.

Daarnaast zal Votani ook een nieuw model lanceren, de P-serie. Dit is een stoere e-bike met een stijf en robuust frame, waarmee je onderweg het verschil kan maken. Een no-nonsense e-bike die gebruiksgemak koppelt aan alle voordelen, die je van een goede e-bike mag verwachten.

BESV is het premium zustermerk van Votani, dat gekenmerkt wordt door fantastisch mooie e-bikes, die het onderscheid maken met een prachtig design. De BESV Panther PS1 en de BESV Lion LX1 zijn opvallende verschijningen in het straatbeeld, waarop je graag gezien wil worden. Het zijn hi-tech e-bikes met krachtige ondersteuning, een prachtig geïntegreerd display en een grote funfactor.

Kom dus naar de Nationale (E)Bike Testdagen en laat je informeren over Votani en BESV.

Later dit jaar staat Darfon Europe met beide merken overigens ook op de Elektrischefiets.com Events in Amersfoort, Breda en Zandvoort.

Votani en BESV pakken uit op Nationale (E)Bike Testdagen was last modified: augustus 8th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Advertorial, UitgelichtOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook