Wat is de beste E-bike 2015

3 jaar geleden

ENTZ_CRANK SIDE FULL 2_M_sRGB_72dpiDat is een vraag waar veel mensen een antwoord op willen. Uiteraard zouden wij als redactie daar graag een antwoord op willen geven maar er is geen juist antwoord op.

Het is een kwestie van zelf een aantal criteria onder elkaar te zetten. Wil ik een middenmotor of een voorwielmotor? Zoek een aantal geschikte modellen hierbij op en probeer deze e-bikes zelf goed uit. Let hierbij op het rijgedrag in diverse ondersteuningsstanden, gebruik van onderdelen, het fietsen zonder elektrische ondersteuning, het fietsen op heuvelachtig terrein, het gemak van de bediening, zitcomfort en stuurgedrag.

E-bikes testen

Natuurlijk bestaan er diverse testen waar diverse modellen uitgeprobeerd worden. Hierin komen natuurlijk mooie resultaten naar voren die uw keuze kunnen beïnvloeden. Helemaal niks mis mee. Toch adviseren wij om altijd zelf een aantal modellen goed uit te proberen voordat u over gaat tot aanschaf. Wat u lekker vindt rijden kan een ander helemaal niks vinden.

Sparta Amazon 4 life kinderzitjeTest altijd zelf verschillende e-bikes

Zaterdag 25 april in Breda en 14 juni in Zandvoort kunt alle modellen zelf eens gratis goed onder de loep nemen. U kunt alle modellen uitstekend uitproberen en alle openstaande vragen over deze modellen/merken stellen aan deskundige adviseurs.

Mogelijk tot ziens op één van deze unieke Events!

Meer nieuwsartikelen