Win een paar Shimano Click’r schoenen

1975747_1.6dvj8mjede Fietsen met klikpedalen is fijn, want je voeten blijven meer ontspannen op het pedaal, je stuitert er niet vanaf en je kan naast duwen ook aan het pedaal trekken. Echter, bij veel fietsers (met name dames) heerst de angst dat je in geval van nood niet snel genoeg van je pedaal los kan komen. ElektrischeFietsen.com geeft in samenwerking met Shimano één complete set Shimano Click’R pedalen + schoenen weg.

Spd-pedalen hebben als voordeel dat je zo efficiënt mogelijk fietst, doordat er geen energie verloren gaat in onnodige bewegingen op de pedaal. Met minder inspanning meer bereiken dus. De gewone SPD zit voor velen die dit niet gewend zijn muurvast. Om deze angst weg te nemen heeft Shimano het Click’r pedaal aan de collectie toegevoegd.

Prima combinatie voor tour- en trekkingfietsers

De Shimano PD-T400 pedaal is gemaakt van lichtgewicht kunststof maar heeft een metalen binnenwerk. Het Shimano PD-T400 oppervlak is lekker groot waardoor je  goed op de pedalen kan staan. Fijn bergop! Het Shimano Click’r mechanisme klikt erg gemakkelijk in en uit zonder dat je er voortdurend onbedoeld uit schiet. Dit scheelt wel tot 60% vergeleken met de reguliere SPD. De veerspanning is dus veel en veel lager gemaakt. Shimano Click'R T420 Pedals.jpgStap dus maar over uw angst heen van het “vast” zitten. Kortom: de Shimano CT-schoen en de Shimano PD-T400 zijn een prima combi voor tour- en trekkingfietsers en voor hen die nog moeten wennen aan of leren fietsen met strakke SPD’s, welke vaak door racefietsers gedragen worden. De Click’R pedalen zijn hiermee ideaal voor de vakantiefietser, die lang niet altijd “muurvast” wil zitten.

Uiteraard kunt u ook nog steeds met uw gewone schoen gebruik maken van deze pedaal, dan zit het klikgedeelte niet hinderlijk in de weg. Alle schoenen met SPD passen hierop, maar Shimano heeft een drietal speciale schoenen ontwikkeld die als geen ander aansluiten en welke ook goed voor het lopen gebruikt kunnen worden. Zie hiervoor bij aanverwante artikelen.

Prijsvraag – Win een set Shimano Click’R pedalen + schoenen

De vraag: Hoe zwaar weegt de motor van het SHIMANO STEPS systeem?
Tip: het gaat om de DU-E6001 Aandrijfunit, dit is te vinden op de SHIMANO STEPS website.

Vul uw gegevens in en beantwoord de prijsvraag:

Deze actie is inmiddels verlopen.

De winnaar ontvangt voor 28 juli 2015 automatisch bericht.
Win een paar Shimano Click’r schoenen was last modified: augustus 5th, 2016 by Redactie
Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook