Batavus lanceert testcenters

3 jaar geleden

B23-10-2015_11_31_04_beurs-2atavus neemt deel aan Velofollies in Kortrijk Xpo. Dit is een totaalbeurs voor de fiets in België. Op deze beurs zijn een aantal exclusieve modellen te zien voor de Belgische collectie: de Iseo E-go, Click, Chicane en Boulevard serie. Hiermee kunnen Belgische dealers zich onderscheiden van hun Nederlandse collega’s.

Niet alleen op het testparcours van Velofollies kunnen verschillende Batavus e-bikes worden getest. In 2016 gaat Batavus consumenten de mogelijkheid bieden om bij één van de Batavus E-bike Testcenters diverse elektrische systemen te testen. Bij de E-bike Testcenters zijn altijd, minimaal van maart tot en met juni, fietsen met een ION®, Bosch, E-motion en Yamaha techniek op de vloer van de winkel aanwezig.

Plan eenvoudig een testrit in

Op deze website kan je alle merken en de nieuwste modellen vinden. Heb je een model op het oog en zou je deze zelf eens willen ervaren? Dat kan! Zoek een winkel bij jou in de buurt die dit model heeft staan. Plan daarna eenvoudig een proefrit op de datum dat voor u het beste uitkomt.

Meer nieuwsartikelen