BESV introduceert TRB1 op BikeMOTION

2 jaar geleden

4_besvBESV en Votani nemen voor het eerst deel aan de fietsbeurs Bike MOTION. Deze fietsbeurs zal aankomende week van start gaan in de Jaarbeurs Utrecht. Naast de e-bikes JS1 Advance, CF1 en LX1 heeft het van BESV voorinformatie over de nieuwe elektrische mountainbike TRB1. Deze krachtpatser zal in 2017 worden geïntroduceerd. Deze e-MTB heeft twee verschillende uitvoeringen: namelijk een Full suspension en een Hardtail versie. De TRB1 wordt uitgerust met een krachtige Brose motor en een van de grootste accu’s in de markt.

Het merk Votani toont daarnaast ook een aantal nieuwe modellen, waaronder de XM en XM-S, beiden met Bafang Max Drive middenmotor. De G1 is uitgerust met Brose middenmotor en de E1 met een krachtige voorwielmotor.

Wat is Bike MOTION Benelux?

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten  importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien. Natuurlijk is het niet alleen kijken, je kan vooral lekker zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours waar al je zintuigen worden geprikkeld of probeer supersnelle e-bikes die de 45km per uur halen. Ook vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties.

Data en tijden

Bike MOTION Benelux 2016 wordt gehouden van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden:

Vrijdag 21 oktober van 10.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Maandag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur (vakdag, tevens toegankelijk voor consumenten)

Meer nieuwsartikelen