Darfon trapt seizoen af met BESV en Votani dealers

3 jaar geleden

Darfon Dealer Event 1In de Heineken Experience in Amsterdam heeft Darfon Europe het glas geheven met de Nederlandse dealers van de e-bike merken Votani en BESV. Dit om het succes van de afgelopen jaren en een succesvolle aftrap van fietsseizoen 2016 te vieren.

Niet alleen dealers waren ook uitgenodigd, ook ondernemers die nog geen dealer zijn, maar wel interesse hebben om dat te worden, waren welkom. Darfon Europe is sinds 2014 actief op de markt in de Benelux en heeft inmiddels een dealernetwerk van meer dan 140 dealers. Het streven is erop gericht om dat netwerk uit te breiden tot circa 200 verkooppunten.

Geen prijsbederf

Dealers hebben bij Darfon Europe de keuze uit Votani en BESV. Votani heeft een overzichtelijke collectie e-bikes, die prijstechnisch aantrekkelijk is, goed leverbaar en geen last heeft van prijsbederf op internet. De fietsen worden daarom met succes in de markt gezet als aantrekkelijk alternatief voor zowel consumenten als dealers.

Darfon Dealer Event 2Smart App

BESV is het premium e-bike merk van Darfon en heeft een momenteel een collectie van vier design e-bikes, die een opvallende verschijning in het straatbeeld vormen. Alle modellen van BESV hebben intussen al prestigieuze design awards gewonnen.

Behalve een strak design bieden de fietsen ook vooruitstrevende techniek. Neem bijvoorbeeld de BESV Smart App, die gekoppeld kan worden aan de LX1, PS1 en JS1. Daarmee is extra bike-informatie via de smartphone te volgen, zoals bijvoorbeeld Vind Mijn E-Bike en Navigatie. Deze app, die beschikbaar is voor zowel Apple als Android smartphones, vergroot het gebruiksgemak aanzienlijk.

 

Meer nieuwsartikelen