De elektrische fiets van Joop Zoetemelk!

3 jaar geleden

000038Test nu zelf de nieuwe generatie middenmotor.
Stil, krachtig en dankzij ION® technologie onverslaanbaar!

Of je nu op zoek bent naar een e-bike voor de langere toertochten of de kortere stadsritten, de M8i Ltd is hiervoor de e-bike bij uitstek. De M8i Ltd is de eerste elektrische fiets met ION® technologie én een middenmotor uit de Sparta collectie. Het resultaat is dan ook een opvallend stille middenmotor; natuurlijk rijcomfort gewaarborgd!

Tijdelijk 5 jaar garantie!

Kies je voor de M8i Ltd of de sportievere M10i Ltd met nieuwe generatie middenmotor? Dan profiteer je ook nog eens van het tijdelijke introductieaanbod met 5 jaar garantie.

actie


Joop kiest de M8i, welke Sparta e-bike kies jij?

Voor zijn Retourdefrance heeft Joop gekozen voor de Sparta M8i met krachtige en comfortabele middenmotor. Maar welke Sparta e-bike kies jij?

Sparta heeft voor iedere behoefte een geschikte e-bike. Voor lange tochten door de natuur of voor korte ritjes door de stad of naar je werk. Benieuwd welke e-bike het beste bij jou past? De handige elektrische fietskiezer geeft je altijd een passend advies.

  Doe de test   Meer ervaring van Joop


Vrijblijvend testen waar en wanneer het jou uit komt!

Weet je al welke e-bike het beste bij jou past? Boek dan direct een testrit bij een van de 601 Sparta Testcenters bij jou in de buurt  of als het je beter uitkomt aan huis!

  Boek een testrit

Joop usp M8i

 

 

Meer nieuwsartikelen