Dutch ID aanwezig op alle Elektrischefietsen.com Events

3 jaar geleden

Dutch IDDutch ID zal op alle vier de edities van de Elektrischefietsen.com Events met testfietsen vertegenwoordigd zijn. In Amersfoort, Breda, Oldenzaal en Zandvoort krijgen bezoekers de gelegenheid om o.a. de Dutch ID Urban High Speed met het Bosch Performance Speed aandrijfsysteem te testen op het testparcours.

AW-UrbanHS-Heren-1High Speed troef

Tijdens opstapdagen presenteert Dutch ID zijn nieuwe collectie voor 2016. Dutch ID brengt de nieuwe, sportieve Urban HS N380 op de markt, welke naast de Trekking HS N360 de tweede High Speed E-bike in de collectie van Dutch ID is. Steeds meer jonge ambitieuze forenzen zijn op zoek naar een goed alternatief voor de auto om naar het werk te reizen. Dutch ID speelde vorig jaar met de Trekking HS al in op deze behoefte, nu met de Urban HS heeft het een tweede troef in handen.

 

Urban vernieuwing

In 2016 komt Dutch ID met de Urban A8, met de Alfine naafversnelling van Shimano. De kenmerken die de Alfine naafversnelling perfect omschrijven zijn een premium kwaliteit, stijl, aanpassingsvermogen en moeiteloze bediening. Door de koppeling met de dubbele Roller Clutch schakelt de E-Bike sneller en soepeler, wat sportiever rijden mogelijk maakt. Om de veiligheid te garanderen hebben de A8 modellen hydraulische schijfremmen van Tektro, welke zorgen voor een verbeterde remervaring. Daarnaast is de Urban reeks ook verkrijgbaar met het elektronisch Di2 schakelsysteem, met een druk op de knop schakelt u nauwkeurig door de versnellingen of stelt u de “Auto mode” in. In de “Auto mode” schakelt de fiets automatisch naar een lichtere of zwaardere versnelling, het systeem past zich aan wanneer uw trapfrequentie verandert. Uiteraard behoudt u de mogelijkheid om zelf te schakelen.

Dutch ID_City_N8Di2_Schuin_Dames_SilverZilveren Tour en City

In de 2016 collectie zijn alle City modellen uitgerust met een gesloten kettingkast, waardoor de ketting onderhoudsvrij is. De gesloten kettingkast heeft verder als voordeel dat er geen smeer van de ketting op uw kleding zal komen. De City en Tour zijn vanaf 2016, naast de elegante zwarte kleur, ook verkrijgbaar in een prachtige zilveren kleur. Hiermee gaat Dutch ID in op de vraag vanuit de markt voor kleurkeuze. Tevens heeft de City reeks sinds dit jaar een model met de Alfine naafversnelling, dat sportiever rijden mogelijk maakt.

De Dutch ID E-Bike is verkrijgbaar bij alle erkende Dutch ID dealers en heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 2.399,-

www.dutch-id.nl

Meer nieuwsartikelen